Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható."— Előadás másolata:

1

2

3  Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható üzleti működés  Átláthatóság  Prudencia

4  A 30 éves tapasztalattal rendelkező CIB Bank univerzális hitelintézetként magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokat nyújt társas vállalkozások, intézmények, önkormányzatok és egyéni vállalkozók, valamint lakossági ügyfelek számára egyaránt. Hagyományos kereskedelmi banki és befektetési kínálatát széles körű faktoring és lízing megoldások egészítik ki.  A CIB Bank mintegy 150 bankfiókkal van jelen országszerte és több mint 700 000 ügyfelet tudhat magáénak. A CIB Bank számára fontos minden lakossági és vállalati ügyfele, őket az országban teljes lefedettséget adó több mint száz bankfiók, számos delegált kis és középvállalati kapcsolattartó és prémium tanácsadó segít pénzügyeinek intézésében és döntéseiben, hiszen az ügyfél-elégedettség nem szerencse kérdése.  A fiókhálózat mellett, számos elektronikus csatorna is segíti az ügyfeleket pénzügyeik gyors és kényelmes intézésében, mint például a CIB Internet Bank, mobil CIB, vagy az eBroker információs és értékpapír-kereskedési rendszer.

5  A CIB Csoport az elmúlt években több megtisztelő, szakmai elismerésben is részesült, ami részben az egész pénzintézetet, részben egyes termékeit, részben több szempontból is piacvezető fenntarthatósági teljesítményét díjazta. 2010-ben a CIB Csoport lett a legjobb a hazai pénzintézetek között a felelős működés rangsorában, 2009-ben az év lakossági hiteltermékéért kapott elismerést, 2008-ban pedig a legjobb lakossági internetbank címet tudhatta magáénak a Bank.elismerésben

6 MEGTAKARÍTÁSOK BANKKÁRTYÁK BANKSZÁMLÁK  HITELEK, AUTÓLÍZING  BIZTOSÍTÁSOK

7 CIB kis- és középvállalati szolgáltatások Egyéni és mikro-vállalkozások  CIB önkormányzati szolgáltatások

8  OTP  Raiffaisen bank  MKB  K&H  Erste


Letölteni ppt " Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható."

Hasonló előadás


Google Hirdetések