Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Közoktatás-fejlesztési törekvései Simonyi István Közoktatás Fejlesztési Főosztály Oktatási és Nevelési Program Osztály.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Közoktatás-fejlesztési törekvései Simonyi István Közoktatás Fejlesztési Főosztály Oktatási és Nevelési Program Osztály."— Előadás másolata:

1 A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Közoktatás-fejlesztési törekvései Simonyi István Közoktatás Fejlesztési Főosztály Oktatási és Nevelési Program Osztály Ökoiskola cím 2011 Városmajori Gimnázium Budapest, 2011. június 04.

2

3   Használni;  Fogyasztani;  Következmények nélkül

4 Információgyűjtés Információfeldolgozás Döntéshozás Végrehajtás

5 A környezeti nevelés harmóniára törekvő folyamat Értékek felismerése, értékek védelme Fogalmak meghatározása Megismerni az ember és a környezetének kapcsolatát

6 A kívánság és a szükséglet fogalmának tisztázása és elkülönítése · az egyéni és társadalmi jogok tiszteletben tartása, · az értékek védelme, · a tájékozódás képessége, · a döntési helyzet felismerése és · a helyes döntésre való felkészülés.

7  Forrásközpont  Hálózat  Monitoring, támogató tevékenység  Ökoiskola, Zöld óvoda cím megőrzése  Hatás a közvetlen környezetre

8 Szemlélet Környezet- és egészségtudatosság Innováció Fenntarthatóság

9 Köszönöm szépen a figyelmüket


Letölteni ppt "A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Közoktatás-fejlesztési törekvései Simonyi István Közoktatás Fejlesztési Főosztály Oktatási és Nevelési Program Osztály."

Hasonló előadás


Google Hirdetések