Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!"— Előadás másolata:

1 Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!

2 Szakértői Magyarázat Biztosan nem! Mindkét testben tiszta erotika van, a hölgy csábító, a fiú meg olyan férfias, mindketten érzik a lehetőséget… Ezek csak franciák lehetnek!

3 Szakértői Magyarázat Of course not! Nézzétek meg figyelmesen….ezek a meghitt arc vonások, tökéletes fellépés, kultivált mozdulatok... No doubt – ezek Angolok.

4 Szakértői Magyarázat Kikérem magamnak a nép nevében! Nézzétek meg jobban: nincs mit felvenniük, nincs lakásuk, enni meg csak egy pár alma van, de ennek ellenére azt gondolják hogy már a paradicsomban vannak. SEMMI KÉTSÉG – EZEK MAGYAROK!!!


Letölteni ppt "Szakértői Magyarázat Nézzék meg ezeket a tökéletes testeket: a lány gyönyörű és sovány, a fiú meg sportos fiatal.…. Nem kétséges, ezek csak németek lehetnek!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések