Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Matrackuckó története

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Matrackuckó története"— Előadás másolata:

1 A Matrackuckó története
2006: első egység megnyitása Baja mellett Érsekcsanádon , családi vállalkozás; 2010: budapesti egység megnyitása; 2011: bajai szaküzlet megnyitása; 2012: Saját márkás matracok bevezetése, Franchise koncepció elindítása; 2013: Saját márkás termékkör kiszélesítése (ágyak kifejlesztése, varroda elindítása, gyapjú ágyneműk, párnák gyártása) 2014: További üzletek megnyitása (Budapest, Szekszárd) ; Törzsvásárlói, Nagyvállalati és KKV szektor kedvezményprogram bevezetése, Benyovszky Alvásközponttal együttműködési megállapodás megkötése, Franchise koncepció lezárása; 2015 World Sleep Day – Az Alvás Világnapja, Construma kiállításon való részvétel, Kecskemét szaküzlet megynyitása A Matrackuckó története Ki mint veszi ágyát, úgy alussza álmát!

2 A Matrackuckó szaküzlethálózat célja, hogy ne csak a legtehetősebbeknek legyen elérhető a pihentető alvás. Oktatva, figyelmet felkeltve szeretnénk az egész magyar társadalom számára elérhető közelségbe hozni azt a tudatosságot az alvással kapcsolatban, amely az egészséges életmód más területein – táplálkozás, mozgás – már fejlődni kezdett, javuló tendenciát mutat. 

3

4 Mit tehetünk az ágyunkban az egészséges és pihentető alvás érdekében?
Az ágyadban csak aludj, vagy szeretkezz! A Világ alvás szakorvos egyesületének ajánlása 2012.

5   A Matrackuckó szaküzlet az első olyan hálózat hazánkban, amely a tabut megtörve felvállalta, hogy a megfelelő ágy kiválasztása nemcsak az alvásunk minőségét javíthatja, hanem a szerelem testi beteljesülésének is fontos tényezője, katalizátora. Így született meg a „SZEXBIZTOS ÁGYAK”® termékcsaládunk és szlogenünk.

6 A tabu megtörése megszólította a sajtót és a közösségi médiát is!
Index SZEXBIZTOS ÁGY SZAVAZÁSA A szexbiztos ágy egy olyan ágy? - amiben lehetetlen szexelni, ezért szexbiztos 219 db. - amiben tökéletesen lehet szexelni, ezért szexbiztos 582 db. - amit a rezsibiztos mintájára kinevezett szexbiztos használt 680db. Összesen 1481 szavazat

7 550 kilót bír el a szexágy!

8 Vásárlói vélemények Minden Vásárlónkat megkérdezünk a vásárlás élményéről. A válaszadók 97 százaléka határozottan ajánlana minket ismerőseinek. 3% ajánlana minket ismerőseinek. A Maximum elérhető 7 pontból átlag 6,65 pontot érünk el. Vágy ágyat vásároltam tőletek, teljesen jó termék az összeszerelése is egy szerű, de a csomagolásban vannak olyan lécdarabok (távtartók) amikre nincsen szükség az ágyhoz és ez sajnos nincsen megjelölve, hogy az összerakáshoz ezek nem kellenek. Bekavarnak aki először rakja össze az ágyat. Javasolom jelöljétek meg, hogy ez csak a csomagoláshoz kell. „Madarász István”

9 SZEXBIZTOS ágyak értékesítési aránya

10 Sajátmárkás termékeink értékesítési aránya 2012-2015

11 Sajátmárkás termékeink

12

13

14

15 Matrackuckó Szaküzleteink
Találkozunk a Construma, Otthon design kiállításon! Köszönöm a figyelmet! Jó éjszakát!


Letölteni ppt "A Matrackuckó története"

Hasonló előadás


Google Hirdetések