Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános."— Előadás másolata:

1 A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át

2 Nem illik... „ Nem illik” szeretni az iskolát. „Nem illik” augusztus végén várni azt, hogy újból találkozunk. „Nem illik” beleszagolni az új tankönyvekbe, hogy érezzük azt a semmihez sem hasonlítható illatot.

3 „ Nem illik” két nappal az évnyitó előtt bemenni a suliba, hogy milyen lett a kicsi elsősök új osztályterme. „Nem illik” azon zokogni, hogy már csak 166 nap van az évzáróig. De mégis... Mi megtettük. Hogy miért? Talán érthetővé válik.

4 Mielőtt azt gondolná valaki, hogy „pedálgépek” vagyunk, szeretnénk ezeket megmutatni

5 Egy rajzversenyen két pintyet nyertünk Szerettük őket. Az egyik „csak úgy” elpusztult. A másikat megette a macska.

6 Tiltólistán van... Tiltólistán van... De az osztálykiránduláson közeli kapcsolatba kerültünk a borkúttal.

7 Ami a padban volt Érdemes megszemlélni a pad felső részébe szétkent rágót (azóta kitakarítva?) Igazi ínyencség a három hét után meglelt sült gesztenye (nem baj, bioszon mikroszkóppal megnéztük a szép tenyészetet)

8 ...és még tudnánk mesélni, 8 év alatt sohasem unatkoztunk.

9 Tanáraink megpróbálnak nevelni és tanítani Hihetetlen ötlettáruk van mindezekhez Nézzük csak...

10 Egészség-napot szerveznek. Azt gondolják, így majd magevők leszünk. De mi kitartunk! A kölesgolyó és a vöröslencsekrém azért jó volt.

11 Kirándulgatunk erdőn, mezőn, úton, vízen.

12 Farsangkor színdarabot, táncot tanítanak be. A képen éppen megérkezik a Hófehérke által rendelt pizza a hét törpe házához... Ez nagyon jó buli volt! Ez nagyon jó buli volt!

13 Családi kirándulást szerveznek nekünk, hogy mindenkinek jó legyen. Csokimúzeum Fertőrákosi kőfejtő

14 Kézműveskedünk, hogy „ügyesedjen a kezünk és fejlődjön az ízlésvilágunk.” (És felhasználjuk az év során felgyülemlett sok-sok mindent a környezetvédelem jegyében)

15 Sportnapon bizonyíthatjuk, hogy edzettek, életerősek vagyunk

16 Jó kis osztálykirándulásokon veszünk részt

17 Megengedik, hogy garázdálkodjunk a konyhában és sajnos a mosogató környékén is.

18 Gyereknapot szerveznek nekünk Ahol még a kisöcsénk is elhiszi, hogy ő igazi tűzoltó Levente Péter előadását kicsi és nagy is élvezettel figyelte

19 Sokat kapunk tanárainktól De mi sem vagyunk hálátlanok!

20 Cserébe... Elengedjük őket kirándulni, amíg mi otthon skype-olunk

21 Cserébe...  Gyakoroljuk velük a pingpongozást  Kivisszük az udvarból a békát és megnyugtatjuk a holtsápadt tanárnőt

22 Cserébe... Tanítjuk őket. Hiszen sok újdonság van a világon, amihez mi értünk jobban.

23 Cserébe... Tuját ültetünk a suli elé, hogy szép helyen tudjanak dolgozni. Fordított órát tartunk, hogy átérezzük milyen bánni velünk.

24 Cserébe... Széppé tesszük az ádventi műsorukat. Jó volt együtt. Ők is izgultak fellépés előtt, nemcsak mi. Húsvétra Passió-játékot tanultunk be. Kicsik-nagyok együtt szerepeltek.

25 Cserébe... Hóembert építünk az udvaron, hogy ne nekik kelljen ellapátolni a havat Barátságot kötünk a mentősökkel, szükség esetére...

26 Összegzésül Illik szeretni az iskolát. Illik augusztus végén várni azt, hogy újból találkozunk. Illik beleszagolni az új tankönyvekbe, hogy érezzük azt a semmihez sem hasonlítható illatot. Illik két nappal az évnyitó előtt bemenni a suliba, hogy milyen lett a kicsi elsősök új osztályterme. Illik azon zokogni, hogy már csak 166 nap van az évzáróig. Ha az ISKOLA megérdemli

27 A MIÉNK MEGÉRDEMLI

28 Köszönjük Mór, 2013. 09. 27.


Letölteni ppt "A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános."

Hasonló előadás


Google Hirdetések