Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem. Eddig sötétségben jártam, De érzem, valami készül, Valaki jön, hogy megmentsen!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem. Eddig sötétségben jártam, De érzem, valami készül, Valaki jön, hogy megmentsen!"— Előadás másolata:

1 Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem. Eddig sötétségben jártam, De érzem, valami készül, Valaki jön, hogy megmentsen!

2 Õ az, ki hegyeket mozdít félre, Hogy megmentsen, Mindent legyõz Mert õ elég erõs. Jézus: szabadulásom ára! Hogy megmentsen, Mindent legyõz, Az én Uram elég erõs!

3 Most csendben állok s várom, Hogy Szentlelked belém szálljon. Járj át fényeddel! A te irgalmadra vágyom, Aki gy ő ztél a halálon! Te vezess át az életen!

4 Õ az, ki hegyeket mozdít félre, Hogy megmentsen, Mindent legyõz Mert õ elég erõs. Jézus: szabadulásom ára! Hogy megmentsen, Mindent legyõz, Az én Uram elég erõs!

5 Soha többé nem gyõzhet már a gonosz! Szabadító, gyõztes király! Te vagy, Jézus!

6 Õ az, ki hegyeket mozdít félre, Hogy megmentsen, Mindent legyõz Mert õ elég erõs. Jézus: szabadulásom ára! Hogy megmentsen, Mindent legyõz, Az én Uram elég erõs!

7 Oda hozzád, fel a fénybe száll dalunk. Szent lelked ragyogasd rán! Itt vagyunk!

8 Õ az, ki hegyeket mozdít félre, Hogy megmentsen, Mindent legyõz Mert õ elég erõs. Jézus: szabadulásom ára! Hogy megmentsen, Mindent legyõz, Az én Uram elég erõs!


Letölteni ppt "Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem. Eddig sötétségben jártam, De érzem, valami készül, Valaki jön, hogy megmentsen!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések