Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Garantáltan Hagyományos és Különleges termék: Szikvíz –közkeletű nevén szódavíz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Garantáltan Hagyományos és Különleges termék: Szikvíz –közkeletű nevén szódavíz."— Előadás másolata:

1 Garantáltan Hagyományos és Különleges termék: Szikvíz –közkeletű nevén szódavíz

2

3

4

5 1842-ben beindított egy üzemet négy munkással

6

7

8

9

10

11

12 A magyarországi szikvízgyártás jelene A Magyar Országos és Budapesti Szikvízkészítő Szakmai Ipartestület megőrzi iparának hagyományait és tiszteletben tartja iparos elődeinek emlékét. Ipartestületünk vezetősége igyekezett felkészíteni a szakmát az uniós csatlakozásra.

13 2002-ben HACCP - megújulás

14 Korszerű csomagolóanyagok, korszerű kisüzemek

15 I. Nemzetközi Szikvízkészítő Kongresszus

16 2004-ben elnyertük a Garantáltan Hagyományos és Különleges termék tanúsítását és a GHK védjegy használatának a jogát.

17 Közösségi marketing

18 2005-ben II. Nemzetközi Szikvízkészítő Kongresszus, Szakkiállítás és Vásár 1.Forgalom csökkenés 2.Tisztes haszon 3.Versenyképesség

19 Leltár 1500 szikvízüzem - 10.000 munkahely Magyarország „ szikvízgyártó nagyhatalom” Nemzeti szabványok Szikvízgyártás Biztonsági Szabályzata OKJ Szikvíz és üdítőital gyártó képzés! Jó Higiéniai Gyakorlat Nemzetközi kapcsolataink Kisüzemi vízkezelés Modern háttéripar Magas CO tartalom (8-10 mg/l) és belső nyomás

20 A szódavíz nem tartalmaz tartósító szereket, mesterséges adalékanyagokat, mára a gasztronómia szerves részévé vált. Környezetbarát csomagoló anyagokban. Égetően szükségünk van az egyszerű, könnyen átlátható, előre tervezhető gazdasági környezetre és szakhatósági elvárásokra.


Letölteni ppt "Garantáltan Hagyományos és Különleges termék: Szikvíz –közkeletű nevén szódavíz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések