Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Férj: Kutya egy életem van! Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a nappalit és várod, hogy eléd tegyem a kaját.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Férj: Kutya egy életem van! Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a nappalit és várod, hogy eléd tegyem a kaját."— Előadás másolata:

1

2 cvonck@zeelandnet.nl

3 Férj: Kutya egy életem van! Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a nappalit és várod, hogy eléd tegyem a kaját.

4 - A feleségemet megleptem, a „Hogyan takarékoskodjunk?" című könyvvel. - No, és? Sikeres volt? - Nagyon. azóta nem dohányzom, és nem iszom.

5 A világ legboldogabb asszonyává teszlek! - ígéri a férj. Mire a feleség: - Mikor indulsz?

6 - Apu, miért pont anyut vetted feleségül? - Hallod, szívem? Már a gyerek is ezt kérdezi!

7 - Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged? - Biztosan nem, de már két éve nem jött haza.

8 Az egyik férfi sír. Mire megkérdezi őt a haverja: - Miért sírsz? - Ne is mondd, a feleségem. - Mi történt vele, meghalt? - Akkor legalább tudnám, hogy hol fekszik!

9 - Miért nem nősülsz meg, Péter? - Ugyan minek? Két testvér is ellát, és szüntelenül kényeztetnek. - A testvérek nem pótolhatják a feleséget. - Ugyan miért nem? Nem az én testvéreim!

10 - Szörnyű! - mondja a bálban a férj. - a legnagyobb idiótáknak van a legszebb feleségük! - Te kis hízelgő! - öleli át az asszony.

11 Két haver találkozik, majd elkezdenek beszélgetni. - A Te feleséged hogy szeretkezik? - Háát, van aki dicséri.

12 Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön !

13 Négy férfi beszélget: Első: Én a feleségemet havonta egyszer teszem a magamévá! Második: Én havonta kétszer! Harmadik: Én hetente egyszer! Negyedik: Háát, én hetente kétszer! Első a negyedikhez: Neked nincs is feleséged! Negyedik: Ja, nem a tiédről volt szó?!

14 Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyan dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni

15 Pista a barátjának: Mi mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, - rögtön vásárol valamit

16 Mindennek van előnye és hátránya is, példa erre a házasság is. Előnye, hogy minden reggel ágyba hozzák a reggelit, hátránya, hogy mindig ugyanaz hozza.

17 A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán. Nem lett soványabb, de fára mászni már tud

18


Letölteni ppt "Férj: Kutya egy életem van! Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a nappalit és várod, hogy eléd tegyem a kaját."

Hasonló előadás


Google Hirdetések