Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sporttotó. 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sporttotó. 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár?"— Előadás másolata:

1 Sporttotó

2 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár? 4. Ki ellen játszik ma olimpiai selejtezőt női kéziseink? 5. Mi lett a Magyar – Szlovén labdarúgó mérkőzés végeredménye?

3 6. Mikor gyújtották meg a Pekingi olimpiára az olimpiai lángot? 7. Melyik csapat nyerte a női kosárlabda Magyar kupát ebben az évben? 8. Mi lett a Cegléd – Orosháza NB II. labdarúgó mérkőzés végeredménye? 9. Ki az a 82 éves kapus, akit a Fradi labdarúgó csapata most igazolt le? 10. Ki az a ceglédi sportoló aki 2006-ban aranyérmet nyer a birkózó EB-on 66 kg- ban?


Letölteni ppt "Sporttotó. 1. Szávay Ágnes hányadik a tenisz világranglistán? 2. Mennyi aranyérmet nyertek úszóink az EB-on? 3. Ki nyerte a Forma I. malajziai futamár?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések