Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mentorprogram. A mentorok feladata, hogy segítik a külföldi hallgatókat az ügyintézésben, a beilleszkedésben és bármilyen felmerülő problémával hozzájuk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mentorprogram. A mentorok feladata, hogy segítik a külföldi hallgatókat az ügyintézésben, a beilleszkedésben és bármilyen felmerülő problémával hozzájuk."— Előadás másolata:

1 Mentorprogram

2 A mentorok feladata, hogy segítik a külföldi hallgatókat az ügyintézésben, a beilleszkedésben és bármilyen felmerülő problémával hozzájuk fordulhatnak a mentorálltak. Mentornak a kar bármelyik hallgatója jelentkezhet, nem részesülnek előnyben a nyelvi nemzetiségi vagy művteres hallgatók. Ki is az a mentor?

3  Önéletrajz  Motivációs levél (magyar ÉS angol VAGY német nyelven), mely mindenképp tartalmazza:  miért szeretnél mentor lenni  ha jelentkezel ERASMUS-ra, hova, mely nyelvterületre  Személyes elbeszélgetés Felvétel

4  Gyakorolhatod a nyelvet  Megismerkedhetsz más nemzetiségű hallgatókkal és idegen kultúrákkal  Részt vehetsz közös programokon, így több külföldi hallgatót is megismerhetsz  Plusz pontot kaphatsz érte az ERASMUS pályázatban Miért jó neked?

5 Ha érdekesnek találod a programot, jelentkezésedet 2014. december 5-ig várom a következő e-mail címen (tárgy:mentorjelentkezés) : vajdaitimea@gmail.com Vajda Tímea Elérhetőség


Letölteni ppt "Mentorprogram. A mentorok feladata, hogy segítik a külföldi hallgatókat az ügyintézésben, a beilleszkedésben és bármilyen felmerülő problémával hozzájuk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések