Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője."— Előadás másolata:

1 Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője

2 Amire a vizsgázáshoz feltétlenül szüksége lesz:  Egy számítógépre internet-hozzáféréssel  A belépési jelszavát tartalmazó regisztrációs kártyája  Visszaigazoló levélhez egy érvényes e-mail címre A vizsgázás megkezdése előtt: 1.Indítsa el a számítógép internet-böngészőjét, és a keresősávba gépelje be a www.kredit.secnet.hu webcímet. (Amennyiben böngészőjében egy választó-oldal jelenik meg, válassza ki a Kredit ÁOK… lehetőséget, hogy továbblépjen a Továbbképző oldalra.)

3 Az vizsga-oldalra történő bejelentkezéshez kattintson a „bejelentkezés a vizsgafelületre” gombra

4 Gépelje be pecsétszámát és jelszavát, majd kattintson a tovább gombra

5 Adja meg e-mail címét, amelyre a visszaigazoló levelet szeretné kapni – a rögzítéshez nyomja meg az „ok” gombot A vizsgázás megkezdéséhez nyomja meg a „Vizsgázás” gombot

6 A megjelenő listából válassza ki a rendezvényt, melynek anyagából vizsgázni Szeretne, és kattintson a „Teszt kitöltése” gombra.

7  A kérdéseket véletlenszerűen választja a rendszer – minden vizsgázónak eltérő kérdéssorozata lesz  Minden kérdésnek csak egy helyes válasza van.  A helyesnek vélt választ az előtte látható rádió-gomb bejelölésével választhatja ki  A vizsgázási idő leteltekor automatikusan, vagy a „Teszt leadása” gomb megnyomásának hatására bejelölt válaszai rögzítésre kerülnek a szerveren. Elküldött válaszairól visszaigazoló e-mailt kap a megadott címre  Válaszait a „válaszok nyomtatása” gombra kattintva bármikor kinyomtathatja

8

9

10 A teszt kitöltése után a későbbiek során is bármikor ellenőrizheti leadott megoldásait.

11 A megjelenő ablakban láthatja a kitöltött teszteket, azok azonosító adatait, a megtekintés gombra kattintva listázhatja az adott vizsgasorra leadott válaszait.

12


Letölteni ppt "Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője."

Hasonló előadás


Google Hirdetések