Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward."— Előadás másolata:

1 1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com

2 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward

3 3 A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrelTermékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul is.. A hálózati marketing elismert szakemberei Mindent megtanulhat amit az internetes marketingről tudni kell Viszonteladásból akár 100%-os jutalékot fizet a cég LGN Jólét Program

4 4 LGN Travel Card

5 5 AZ LGN ÚJ TERMÉKE TRAVEL CARD TRAVEL CARD Mostantól Önnek sem luxus az utazás! Kedvezményes utak a világ 3500 pontján Kényelmes online foglalás 1200 dollár megtakarítás Fantasztikus utak 2-6 főig 299-399 dollárért! Érdekli az ajánlatunk? 2010. Május 1.

6 6 Ízelítő a kínálatunkból: Ízelítő a kínálatunkból: Görögország Görögország 2 fő részére, Villea Village 399 USD 2 fő részére, Villea Village 399 USD Brazília Brazília 4 fő részére, Resort Caravelas 399 USD 4 fő részére, Resort Caravelas 399 USD Bahama-szigetek Bahama-szigetek 6 fő részére 399 USD 6 fő részére 399 USD Vásároljon kedvezményesen

7 7 Csodálatos nyaralások fapados árakon

8 8 Ha nem szeret repülni, Ha nem szeret repülni, Ha Magyarországon szeretne pihenni Ha Magyarországon szeretne pihenni Ha felfedezné hazánk szépséges tájait Ha felfedezné hazánk szépséges tájait Mostantól nem akadály! Mostantól nem akadály! Utazhat főszezonban, 2-6 főig Utazhat főszezonban, 2-6 főig Magyarországon is! Magyarországon is! Ne feledje, mostantól az utazás nem LUXUS többé! Ne feledje, mostantól az utazás nem LUXUS többé! LGN Travel Card Magyarországon is használható

9 9 Nincsen munkahelye? Nincsen munkahelye? Nyomasztják az anyagi gondok? Nyomasztják az anyagi gondok? Netán nem becsülik meg a munkahelyén? Netán nem becsülik meg a munkahelyén? Elege van a főnökéből? Elege van a főnökéből? Nem fizetik meg eléggé? Nem fizetik meg eléggé? Dolgozzon velünk! Dolgozzon velünk! Legyen a munkatársunk

10 10 Mert akár otthonról szabad időbeosztásban dolgozhat Mert akár otthonról szabad időbeosztásban dolgozhat Nincsenek irreális követelmények Nincsenek irreális követelmények Mert a regisztrációs díjért cserébe hatalmas Mert a regisztrációs díjért cserébe hatalmas kedvezményekhez juthat kedvezményekhez juthat Ajánljon minket, a cég folyamatos jövedelmet biztosít számunkra Ajánljon minket, a cég folyamatos jövedelmet biztosít számunkra Újra és újra Újra és újra Nincsenek havi díjak Nincsenek havi díjak Miért az LGN Prosperity?

11 11 Munkatársként csatlakozva egyszeri 299 dollár Befizetésével elindíthatja üzletét, Saját weboldala lesz, kap egy Travel kártyát Korlátlan letöltéssel, további luxus nyaralásokat Jogot, hogy pénzt keressen E-book, szoftver, cd-k viszonteladásaiból Helyet a nemzetközi mátrixban Hogyan működik?

12 12 Magyarországon most indultunk, tehát akik hozzánk csatlakoznak egy nemzetközi üzlet részeseivé válnak! Csatlakoztasson két új munkatársat akik szintén megkapják a kedvezményes Travel kártyát Amikor ez másolódik, tehát két újabb kártya értékesítésre kerül, Ön azonnal keresett 777 Dollárt! Jól hangzik Ugye? Itt nem kell hónapokat várnia a pénzére!

13 13 Amikor Ön 6 fővel befejez egy ciklust, és megkapja a 777 Dollárt, újra elindít egy ciklust ahová a munkatársai követni fogják Önt! De nem kell többé egy fillért sem fizetnie! Újra és újra! Gondoljon bele, ahogy nő a csapata, úgy növekszik az Ön keresete! Havonta, hetente, naponta megkeresheti ezt a pénzt! 777 Dollár MINDIG! Nincs több költség!

14 14 Emberek ezrei csatlakoznak a programhoz Világszerte: - Mert legális - Mert egyszerű - Mert gyors - Nincsenek a mátrixban szétválások, ez egy igazán nagyszerű program Keresse meg az ajánlóját, tegye fel kérdéseit! Csatlakozzon, az ajánlója segíteni fogja mindig! Csatlakozzon most!

15 15 Mindent elérhet csak akarni kell!


Letölteni ppt "1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward."

Hasonló előadás


Google Hirdetések