Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Mondj áldást, lelkem, az Úrnak! Nagy vagy nagyon, én Uram, Istenem. Fenségbe és ékességbe.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Mondj áldást, lelkem, az Úrnak! Nagy vagy nagyon, én Uram, Istenem. Fenségbe és ékességbe."— Előadás másolata:

1 Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Mondj áldást, lelkem, az Úrnak! Nagy vagy nagyon, én Uram, Istenem. Fenségbe és ékességbe öltözöl, sugárzó fény a te köntösöd.

2 - Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Szilárd alapokra ágyaztad a földet, s nem fog soha meginogni. Az őstenger köntösként takarta, A hegyeket is vizek borították. - Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. A forrásvízeket patakokba gyűjtöd, ott csörgedeznek a hegyek között. Az ég madarai partjukon fészkelnek, az ágak közt zengik énekük.

3 - Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Eged kamráiból öntözöd a hegyeket, a földet jól tartod javad bőségével. Az állatoknak füvet sarjasztasz, és növényeket az ember javára, Hogy kenyeret nyerjen a földből.- Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Mily sokrétű a te műved, Uram! Bölcsességgel alkottál mindent. Teremtményeid betöltik a földet, mondj áldást, lelkem az Úrnak. -


Letölteni ppt "Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Mondj áldást, lelkem, az Úrnak! Nagy vagy nagyon, én Uram, Istenem. Fenségbe és ékességbe."

Hasonló előadás


Google Hirdetések