Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét"— Előadás másolata:

1 Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét
Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.   Mondj áldást, lelkem, az Úrnak! Nagy vagy nagyon, én Uram, Istenem Fenségbe és ékességbe öltözöl, sugárzó fény a te köntösöd.

2 - Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét
-         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Szilárd alapokra ágyaztad a földet, s nem fog soha meginogni Az őstenger köntösként takarta, A hegyeket is vizek borították. -         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. A forrásvízeket patakokba gyűjtöd, ott csörgedeznek a hegyek között Az ég madarai partjukon fészkelnek, az ágak közt zengik énekük.

3 - Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét
-         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Eged kamráiból öntözöd a hegyeket, a földet jól tartod javad bőségével Az állatoknak füvet sarjasztasz, és növényeket az ember javára, Hogy kenyeret nyerjen a földből.-         Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét. Mily sokrétű a te műved, Uram! Bölcsességgel alkottál mindent Teremtményeid betöltik a földet, mondj áldást, lelkem az Úrnak. -        


Letölteni ppt "Válasz: Áraszd ránk lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét"

Hasonló előadás


Google Hirdetések