Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kihívások az ötlettől a megvalósításig. AZ ÖTLET Mikor, hol szórakoznak az ismer ő seim? Mennék bulizni, de nincs kivel! Embere ket keresek nem helyeket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kihívások az ötlettől a megvalósításig. AZ ÖTLET Mikor, hol szórakoznak az ismer ő seim? Mennék bulizni, de nincs kivel! Embere ket keresek nem helyeket."— Előadás másolata:

1 Kihívások az ötlettől a megvalósításig

2 AZ ÖTLET Mikor, hol szórakoznak az ismer ő seim? Mennék bulizni, de nincs kivel! Embere ket keresek nem helyeket ! Turista vagyok egy ISMERETLEN városban! Travel&Fun KIK VANNA K ITT? Ismerkednék DE NEM társkeresőn! Új városban vagyok EGYETEMISTA Saját esemén ytervkés zítés UNOM a hagyományos közösségi oldalakat! FIÚ társaság ismerkedne lányokkal! HOVA MENJEK?

3 ELÉG JÓ AZ ÖTLET? KIVITELEZHETŐ? KIHÍVÁSOK A MEGVALÓSÍTÁSBAN PIAC ÉS VERSENYTÁRS ANALÍZIS MIKOR KELL A PROJEKTRE CÉGET ALAPÍTANI? KELL EGY JÓ GRAFIKUS! HONNAN SZERZÜNK MEGFELELŐ PROGRAMOZÓT? SAJÁT FORRÁSBÓL CSINÁLJUK VAGY KERESSEK BEFEKTETŐT? MARKETING. MIKOR ÉS HOGYAN LÉPJÜNK PIACRA? MELY PIACOKRA? KELL-E PRE LAUNCH PAGE? ÜZLETI TERV. MIBŐL LESZ A PÉNZ? HOL ÉS HOGYAN TESZTELJÜNK?

4 RÉGI DESIGN VS ÚJ DESIGN

5 MARKETING TEVÉKENYSÉG FACEBOOK SZIN

6 www.partymates.hu PRE LAUNCH PAGE www.partymates.net

7 Köszönöm a figyelmet! Oszterhuber Roland Horányi István info@partymat es.net


Letölteni ppt "Kihívások az ötlettől a megvalósításig. AZ ÖTLET Mikor, hol szórakoznak az ismer ő seim? Mennék bulizni, de nincs kivel! Embere ket keresek nem helyeket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések