Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,"— Előadás másolata:

1 Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?

2  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort, hogy hogyan tudják, hogyan szokták megállapítani kétes esetekben, hogy valaki intézeti kezelésre szorul-e vagy sem.

3  -Nagyon egyszerű. Megtöltünk egy fürdőkádat vízzel és a „jelöltek“ kapnak egy vödröt, egy bögrét és egy kanalat és hozzá a feladatot, hogy ürítsek ki a kádat.

4  -Aha, értem ! Egy kezelésre nem szoruló természetesen a vödröt veszi a kezébe, hiszen az sokkal nagyobb, mint a bögre vagy a kanál! - mondja a látogató.

5  - Tévedés, - válaszolja a professzor, - egy normális ember kihúzná a dugót a kádból. …Milyen szobát szeretne? Tengerre nezőt vagy parkra nézőt?

6 Tudtad a választ, vagy te is kérsz egy szobát???


Letölteni ppt "Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések