Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudásmenedzsment trendek. Mi újság a TM „házatáján” A TM piaca jelenleg egy „Kék óceán” (Blue ocean) még nem alakult ki öldöklő harc Úgy tűnik, ha lassan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudásmenedzsment trendek. Mi újság a TM „házatáján” A TM piaca jelenleg egy „Kék óceán” (Blue ocean) még nem alakult ki öldöklő harc Úgy tűnik, ha lassan."— Előadás másolata:

1 Tudásmenedzsment trendek

2 Mi újság a TM „házatáján” A TM piaca jelenleg egy „Kék óceán” (Blue ocean) még nem alakult ki öldöklő harc Úgy tűnik, ha lassan is, de elkezdődött a TM térhódítása a hazai piacon is.

3 Mi a helyzet Magyarországon Az elméleti szakemberek viszonylag hamar felismerték a TM jelentőségét - 7 éve működik az MTA Tudásmenedzsment Albizottsága dr. habil Noszkay Erzsébet irányításával Rendszeres szakmai találkozók és több színvonalas kiadvány mutatja aktivitásukat. Noszkay Erzsébet - BKF Tudásmenedzsment Műhely

4 Az elmúlt időszakban több konferencia került megrendezésre a témában- elméleti előadások és működő szervezeti gyakorlatok is A piaci jelzések - egyre több szervezet ebben látja a fejlődése egyik kulcsának: ◦MOL éve óta komoly TM stratégia ◦A Paksi Atomerőműben pl. a vállalti humán stratégia egyik kulcseleme a tudásgazdálkodás javítása ◦Magyar Villamos Művek is ebben látja a cégcsoport fejlesztésének egyik stratégiai pillérét.

5 Legújabb trendek a TM kutatásában és gyakorlatában Honnan tudhatjuk?? Folyóiratok, szakcikkek Konferenciák, tanfolyamok témái Egyetemi oktatás – tanszékek, karok – szakdolgozatok, PhD dolgozatok Nemzetközi és hazai szakmai szervezetek TM cégek kínálatai TM blogok, közösségi média, neves kutatók, személyiségek blogjai TM projektek, pályázatok

6 Kiindulás http://tudasmenedzsment.lap.hu http://it.toolbox.com/wiki/index.php/Kno wledge_Management_Societies_%26_Ass ociations http://it.toolbox.com/wiki/index.php/Kno wledge_Management_Societies_%26_Ass ociations http://www.kmpro.org/static.php?file=ab out.htm http://www.kmpro.org/static.php?file=ab out.htm


Letölteni ppt "Tudásmenedzsment trendek. Mi újság a TM „házatáján” A TM piaca jelenleg egy „Kék óceán” (Blue ocean) még nem alakult ki öldöklő harc Úgy tűnik, ha lassan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések