Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

 EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: " EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti."— Előadás másolata:

1

2  EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti Park) fejlesztésére és a hozzá tartozó parkoló kialakítására;  valamint a Köztemetőhöz tartozó járda építésére kerül sor.

3  Az EU támogatásból modern, a 21. század normáinak megfelelően biztonságos és kulturált játszótér kerül kialakításra, mely – természetesen térítésmentesen – nemcsak a gyermekek számára, hanem a település minden lakosa számára közkedvelt helyszínné válhat.

4  A gyerekek másodlagos szocializációs terének számító játszótér létrehozása révén a fiatalok közösséggé formálódásának segítése a fejlesztés elsődleges célkitűzése.

5 Széchenyi téri játszótér látványtervei

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16  Kegyeleti Park  Répásy díszsírhely méltó, kulturált kialakításának látványtervei

17  A Kegyeleti Parkban Répásy Mihály 1848/49- es Honvédtábornok, Kemecse Város szülötte és hőse van végső nyughelyére elhelyezve. A Répásy síremlék jelenleg a legnagyobb bejegyzett 1848/49-es Magyarországon található hadisír, nemzeti kegyeleti hely.

18  Kemecse Város turisztikai potenciáljának erősödése várható a Kegyeleti Park méltó kialakítása révén.

19  A Kegyeleti Parkhoz kapcsolódóan parkoló kerül kialakításra.

20

21

22

23

24

25 Köztemető

26  A kulturált és biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtése, járdaépítéssel és csapadékvíz elvezetésével.  A Köztemetőben kegyeletüket méltó, rendezett környezetben, kulturált módon róhatják le az ide látogatók.

27 A fejlesztés komplex, átfogó hatásai

28 Az 55 millió forintos fejlesztés az adott tevékenységeken túl Kemecse Város fejlődésére is nagy hatással lesz:  Kemecse Város önmegtartó erejének erősítése  A „dinamikusan fejlődő város” érzetének erősítése a lakosságban  A településkép vonzerejének növelése a pontszerű fejlesztések segítségével  Az életminőség javítása


Letölteni ppt " EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti."

Hasonló előadás


Google Hirdetések