Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan."— Előadás másolata:

1

2 ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak érdekében, hogy azok, legjobban szolgálják az adott piac szereplőinek üzleti érdekeit. Nincs ez másként a legnagyobb hazai turisztikai seregszemle; az UTAZÁS kiállítás esetében sem! Az Utazás kiállításon a belföldi turisztikai kínálat hagyományosan részben a Magyar Turizmus Zrt. regionális standjain keresztül, részben pedig önálló települési, kisrégiós, egyesületi, vagy magánszolgáltatói standokon mutatkozott be. A TDM rendszer felállásával egyre több olyan partnerünk lett, akik a központi régiós standok köré szerveződve önálló arculattal, kiemelve a helyi szolgáltatók kínálatát, jelentek meg. A turizmus marketing állami forrásainak átrendeződésével az MT Zrt. megjelenése egy kisebb standra korlátozódik, utat nyitva ez által a Városok, Kistérségek, TDM szervezetek, Turisztikai egyesületek Önálló bemutatkozása előtt. Az önálló megjelenés nagyobb teret, kiemelt figyelmet, ezáltal több érdeklődőt jelent!

3 MIBEN MÁS MINT EDDIG? Megjelenési javaslatunk továbbra is a statisztikai régiók mentén igyekszik keretbe foglalni a területek, tájegységek bemutatását DE! Hogy a kiállításon még több látogató legyen, Hogy kiemelt figyelmet irányítsunk hazánk turisztikai kínálatára Partnereinkkel együttműködve olyan attrakciót valósítunk meg a belföldi turisztikai kínálat promóciójára, melyre eddig még nem volt példa!

4 ÉPÍTSÜK MEG EGYÜTT MAGYARORSZÁGOT LEGOBÓL! A Pavilon közepén 200 négyzetméteres területen, 4 napon át, közel 1.000.000 LEGO kockából, a látogatók bevonásával közösségi építésbe fogunk, és megépítjük Magyarországot, kiemelve a főbb turisztikai látványosságokat. ILYEN MÉG NEM VOLT! Az attrakció megvalósításával kiemelt figyelmet és médiaérdeklődést kívánunk szervezni a belföldi turisztikai kínálat köré. Az egyedülálló látványosság csak úgy valósulhat meg, ha egy széles partneri kör bekapcsolódik a megvalósításba, részt vesz eseményünkön, színesíti hazánk belföldi turisztikai kínálatának bemutatását. Legyen részese a közösségi építésnek, legyen kiállítónk és JELENJEN MEG MAGYARORSZÁG LEGÓTÉRKÉPÉN!

5 MAGYARORSZÁG FINOM! MUTASSA BE GASZTRONÓMIAI ÉRTÉKEIT! Szeretnénk minél autentikusabban bemutatni egyedi gasztronómiai értékeinket! Az Utazás kiállítás történetében most először, alkalmat teremtünk az országoknak, régióknak, városoknak tájjellegű ízeik bemutatására. LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK ÉTTEREM ÜZEMELTETÉSÉRE A KIÁLLÍTÁS TERÜLETÉN A helyi gasztronómiai értékek bemutatása mellett, az értékesítésből származó árbevételnek köszönhetően, CSÖKKENTHETI MEGJELENÉS KÖLTSÉGEIT!

6 ÚJ LEHETŐSÉGEK A BEMUTATKOZÁSRA! A HUNGEXPO PARTNER A MEGVALÓSÍTÁSBAN! Olyan feltételrendszert dolgoztunk ki, melyben minden szolgáltató megtalálja a számára legmegfelelőbb kiállítási megjelenési lehetőséget! -kedvezményes helydíj önálló standoknak -komplett csomagajánlat kisebb megjelenésekhez -lehetőség egy-egy információs pultnál történő megjelenésére

7 KEDVEZMÉNYES HELYDÍJ ÖNÁLLÓ STANDOKNAK -Határidő után is biztosítjuk az előjelentkezési kedvezményt helydíj árainkból január 31-ig. -Regionális csoportosításban, egyedi megjelenési lehetőség -Önálló stand, egyedi arculattal a könnyebb azonosíthatóságért -Lehetőséget biztosít a kínálat széles körű bemutatására -Sarok, fej vagy sziget megjelenés javasolt -Segítünk a stand látványelemeinek megtervezésében! -Komplex kivitelezési szolgáltatást nyújtunk, személyre szabottan! StandtípusKedvezményes ár Sor17.900 Sarok22.100 Fej23.000 Sziget23.800

8

9 KOMPLETT CSOMAGAJÁNLAT KISEBB MEGJELENÉSEKHEZ Megjelenési lehetőség saját arculattal, önálló kiállítóként Kisebb vállalkozások is önállóan mutatkozhatnak be! -Önálló megjelenési lehetőség, saját standdal, standépítéssel együtt -Áram, kiállítói marketing csomag, belépők, meghívók -Saját kiállítás szervezési kapcsolattartó -9nm – 325.000 Ft + Áfa -12nm – 420.000 Ft + Áfa

10 KOLLEKTÍV STANDOKON INFORMÁCIÓS PULTNÁL TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS -Statisztikai régiók szerint csoportosítva lehetőség egy adott tájegység szolgáltatóinak megjelenésére -Saját információs pult -Saját kiállítás szervezési kapcsolattartó -Komplex csomagajánlat, árammal, internettel, belépőjegyekkel, parkolással -Teljes értékű kiállítói szolgáltatások! -180.000 Ft + Áfa/pult

11 TERVEZETT PAVILONRAJZ A PAVILON BELFÖLDI RÉSZ

12 Új eszközök, a LEGO programok mellett, látogatószám növelésére: Nyereményjátékot hirdetünk péntek és vasárnap között belépőjegyet vásárló látogatóink között. A nyeremény egy 1 hetes Mauritius-szigeteki álomutazás. A kiállítást megelőzően minden partnerünkhöz eljuttatunk egy linket, melyre az első 5 000 regisztráló ingyen belépőjegyet kap. Az AGROmashEXPO és a FeHoVa kiállításokra jegyet váltó látogatók, az Utazás kiállítás napi jegyéből 50 % kedvezményre jogosultak. Kommunikációs kampány: Folyamatosan frissülő saját weboldal, Facebook rajongói oldal fizetett hirdetésekkel és nyereményjátékokkal Sajtótájékoztató a kiállítást megelőző héten Közel 40 000 000 Ft értékű marketing kampány, melyben sajtó, televízió, rádió hirdetések és óriásplakát kampány is szerepel. Országos és budapesti felületeken jelenünk meg, és a Facebook mellett intenzív online kampány a tematikus és hírportálokon. A szakmai közönséget szaklapokon keresztül szólítjuk meg, és újdonsággal, B2B workshoppal segítjük Partnereink közvetlen kommunikációját. HOGYAN ÉRJÜK EL A LÁTOGATÓKAT? ÚJDONSÁGOK, MARKETING

13 LEGOVILÁG AZ UTAZÁSON Kicsik és Nagyok számára egyaránt különleges élményt nyújtó LEGOVILÁG várja a látogatókat. DUPLO medence, LEGO CHIMA asztalok, óriás LEGO figura és gyermekmegőrző. Magyarország LEGO-ból 200 nm-en, melyet a látogatók építenek meg 4 nap alatt. MÁRKAKERESKEDÉSEK BEMUTATKOZÁSA Kísérőeseményként a D pavilonban felvonul a hazai márkakereskedések színe-java Év autója tesztekkel várjuk az érdeklődőket a pavilon melletti szabadterületen Legújabb autómodellek több mint 5000nm-en AFRIKA EXPO Bepillantás Afrika színes világába, kulturális kavalkád gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. PORT BRINGAEXPO Évek óta kedvelt társkiállítás a Bringaexpo, ahol tesztpályák, legújabb kerékpármodellek várják az aktív kikapcsolódásra vágyókat. KÍSÉRŐESEMÉNYEK KIKAPCSOLÓDÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

14 Rápolthy Edit – kiállítás igazgató, rapolthy.edit@hungexpo.hu Baranyai Gergő – értékesítési menedzser, baranyai.gergo@hungexpo.hu +36 1/263-6341 ; +36 30 642 1374 M. Kiss Bence – értékesítési menedzser, m.kiss.bence@hungexpo.hu +36 1/263-6196 ; +36 30 571 6855 KOLLÉGÁINK ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉSRE!


Letölteni ppt "ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések