Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Integráció, inkluzió PPK, 2010.. Választható feladatok 1.Egy SNI-s tanuló a többségi iskolában. 2.Hogyan látja az integrációt és a szegregációt egy integrációt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Integráció, inkluzió PPK, 2010.. Választható feladatok 1.Egy SNI-s tanuló a többségi iskolában. 2.Hogyan látja az integrációt és a szegregációt egy integrációt."— Előadás másolata:

1 Integráció, inkluzió PPK, 2010.

2 Választható feladatok 1.Egy SNI-s tanuló a többségi iskolában. 2.Hogyan látja az integrációt és a szegregációt egy integrációt megvalósító intézmény pedagógusa? 3.Hogyan látja az integrációt és a szegregációt egy szegregált intézmény pedagógusa? 4.Egy interkulturális nevelést megvalósító intézmény sajátosságai.

3 A feladatokról 1.: Esettanulmány készítése (rövid anamnézis; interjú a tanulóval és pedagógusával). 2.- 3.: Interjú a pedagógussal; Az intézmény pedagógiai programjának rövid bemutatása, elemzése az integráció, illetve a szegregáció szempontjából. 4. : Az intézmény pedagógiai programjának rövid bemutatása, elemzése az interkulturális nevelés szempontjából; interjú az igazgatóval, vagy egy pedagógussal, vagy egy szülővel, vagy egy tanulóval.

4 A dolgozatról Kb. 10-15 ezer karakter –Az előlap és a mellékletek nélkül. Az előlapon: név, a tantárgy neve, kódja. Szakirodalom használata: –Falus Iván (szerk., 2003): Didaktika. XVI., XVII. fej. –Legalább 2 önállóan megtalált, a témához kapcsolódó mű. Etikai kérdések: –az alanyok név nélkül; –csak oktatási célú felhasználás. A beadás módja: elektronikus változatban: gol46@t- online.hu; írásban ?gol46@t- online.hu Határidő: folyamatos.


Letölteni ppt "Integráció, inkluzió PPK, 2010.. Választható feladatok 1.Egy SNI-s tanuló a többségi iskolában. 2.Hogyan látja az integrációt és a szegregációt egy integrációt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések