Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia.   A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia.   A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta."— Előadás másolata:

1 Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia

2   A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta levegő és csodás kilátás fogadott minket. 3.nap: Székelykő

3   A hegy nagyon meredek és lejtős volt,ami igazi megpróbáltatást jelentett.  Sokszor eltévedtünk, elcsúsztunk, megbotlottunk, de megérte,lélegzetelállító élményben volt részünk, nem is beszélve a látványról ami a hegy tetején fogadott bennünket. Felejthetetlen élményben volt részünk amit soha nem felejtünk el. 3.Nap: Székelykő


Letölteni ppt "Készítette: Kovács Evelyn, Volford Lívia.   A harmadik nap megmásztuk a Székelykői hegyet.  A hegy 1850 méter magas volt.  Gazdag növényvilág, tiszta."

Hasonló előadás


Google Hirdetések