Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Adventi forgatag 2014. December 19. Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Adventi forgatag 2014. December 19. Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal."— Előadás másolata:

1

2 Adventi forgatag 2014. December 19.

3 Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal és előadásokkal várunk benneteket, melyeket ti magatok ajánlottatok! Kedves diákok!

4 A forgatagról A megrendezett programok a ti ízlésetekhez, kedvetekhez igazodik! Ittlétetek nem csak a közösségépítését, de az iskolában való jó hangulat megteremtését is kialakíthatja! Minden résztvevő pontokat gyűjthet! Szórako zzunk! Alkossu nk ! Legyünk együtt!

5 Programok Kreatív reklám készítése Sütemények vásárlása Osztálydíszítés Jótékonysági ajándékgyűjtés Szalvéta bemutató plakát készítés Első és második hét Kézműves ajándékok készítése

6 Programok Harmadi k hét Tanár-diák hangverseny Süti sütés és verseny Jelmezv erseny Izgalmas, vicces feladatok Karácsonyi ajándékok, szeretteitek számára Kézműveskedése k a folyosón

7 Vidámságra fel! Jertek hozzánk és nyerjetek! Az adventi forgatagon való részvételetekkel sok pontot szerezhettek, mely közelebb viszi osztályotokat a győzelemhez Hogy mik ezek? Az első 3 legtöbb pontot szerző osztály számára sorsolunk ki ajándékokat A fődíj egy osztálybuli szervezésének joga! Tanítás helyett móka! Ez várhat rád, ha ellátogatsz hozzánk!

8 Készítet te: Bognár Mónika 1/14.Üt


Letölteni ppt "Adventi forgatag 2014. December 19. Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal."

Hasonló előadás


Google Hirdetések