Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A slambuc receptje.  40 dkg vöröshagyma  20 dkg füstölt szalonna  2 kg burgonya  20 dkg lebbencstészta  1 ek. só  2 dl víz Hozzávalók (5 főre)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A slambuc receptje.  40 dkg vöröshagyma  20 dkg füstölt szalonna  2 kg burgonya  20 dkg lebbencstészta  1 ek. só  2 dl víz Hozzávalók (5 főre)"— Előadás másolata:

1 A slambuc receptje

2  40 dkg vöröshagyma  20 dkg füstölt szalonna  2 kg burgonya  20 dkg lebbencstészta  1 ek. só  2 dl víz Hozzávalók (5 főre)

3  A szalonnát apró kockákra vágjuk.  A hagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk.  A burgonyát is megpucoljuk, majd vékony szeletekre daraboljuk. 1. lépés

4  A szalonnát forró edénybe tesszük, néhány percig sütjük.  A hagymát beletesszük a kisült zsírba és üvegesre pároljuk. 2. lépés

5  Beletesszük a burgonyát, folyamatos keverés közben pirítjuk néhány percig.  Hozzáadjuk a vizet, ízlés szerint sózzuk, majd betakarjuk és kis ideig várunk, hogy megpuhuljon. 3. lépés

6  Végül hozzáadjuk az apróra tört tésztát, többször megkeverjük amíg a tészta puhára nem fő. 4. lépés

7  Megterítünk, jó étvággyal elfogyasztjuk. 5. lépés

8 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "A slambuc receptje.  40 dkg vöröshagyma  20 dkg füstölt szalonna  2 kg burgonya  20 dkg lebbencstészta  1 ek. só  2 dl víz Hozzávalók (5 főre)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések