Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gere Bor Hotel **** Villány (2356-17.) Készítette: Héhl Leila.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gere Bor Hotel **** Villány (2356-17.) Készítette: Héhl Leila."— Előadás másolata:

1 Gere Bor Hotel **** Villány (2356-17.) Készítette: Héhl Leila

2 A Hotelról A Borászatban elért eredményekhez méltóan, és egy rég dédelgetett vágyálom valóra válásával született meg 2008-ban Gere Attila családi vállalkozásának újdonsága: a korábbi Panzió teljes átalakításával, és kibővítésével felépült Crocus Gere Bor Hotel -Wine Spa****, mely egyedi szolgáltatásokkal, és különleges hangulattal várja a Villányi Borvidék, és a Gere borok kedvelőit.

3

4 A négycsillagos, családi hotelben 25 db otthonos és jól felszerelt szoba garantál kényelmes pihenést. A Wellness & Spa harmóniában a Crocus Wine Spa vinoterápiás szolgáltatásaival biztosítják a teljes testi-lelki feltöltődést, a szőlő és bor alapanyagú, saját receptúra alapján készített kozmetikumokkal végzett kezelésekkel.

5

6

7 Az elegánsan berendezett szobák békés éjszakákra invitálják, az étteremben pedig ízletes magyar konyhát kóstolhat a villányi térség legmagasabb minőségű borainak kíséretében. Vezeték nélküli internet a Crocus Gere Bor Hotel Wine Spa teljes területén ingyenesen elérhető.

8 Az üzleti élet is megtalálja a számára megfelelő helyszínt a hotelben, hisz egy 50 fős, modern technikai eszközökkel felszerelt, autentikus konferenciaterem is várja a különböző jellegű összejövetelek, tréningek résztvevőit. A hotel vendégeinek a szabadidő eltöltésére is számtalan lehetősége nyílik: borkóstoló programok, Pincészetlátogatás, Látványpince látogatás, Birtoklátogatás szakvezetéssel, programszervezés a környéken.

9

10

11 A szobákról bővebben Az új épületszárnyunkkal két szinten 12 darab 2 ágyas superior kategóriájú új szobával, valamint 2 darab családoknak kiválóan alkalmas 4 ágyas superior szobával gazdagodott kínálatunk. A 11 db régi szobát standard szobaegységekként teljesen felújítottuk és a szálloda kényelmi fokozatához igazítottuk.

12 Konferenciaterem és rendezvényszervezés Villány szívében kínálnak egyedi, autentikus helyszínt 80 fős modern konferenciatermükben rendezvények, top-manager meetingek, kisebb létszámú továbbképzések, csapatépítő tréningek, céges kirándulások és esküvők számára.

13 Programok Villány és a borvidék adta számos népszerű rendezvényen kívül egyedülálló programokat kínálunk. A teljesség igénye nélkül: pince-, borászat és birtoklátogatás, borkóstolás, szőlőhegyi piknik, drávai sétahajózás és lovas kocsikázás.

14 Árak 18.000 Ft/fő/éjszaka a legolcsóbb – amely egy ágyas és reggelit tartalmaz 67.600 Ft/fő/éjszaka a legdrágább – amely 4 ágyas és félpanziót tartalmaz Ezek az árak hétvégén magasabbak!

15

16 Elérhetőségek Cím: 7773 Villány, Diófás tér 4-12. Telefon: 72/ 492-195 E-mail: hotel@gere.hu

17 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Gere Bor Hotel **** Villány (2356-17.) Készítette: Héhl Leila."

Hasonló előadás


Google Hirdetések