Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CPU Bus Unit terület 4-5. CPU Bus Unit terület A CPU Bus Unit terület 400 szót tartalmaz a CIO 1500 –tól CIO 1899 – ig terjedő területen. A CPU Bus Unit.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CPU Bus Unit terület 4-5. CPU Bus Unit terület A CPU Bus Unit terület 400 szót tartalmaz a CIO 1500 –tól CIO 1899 – ig terjedő területen. A CPU Bus Unit."— Előadás másolata:

1 CPU Bus Unit terület 4-5

2 CPU Bus Unit terület A CPU Bus Unit terület 400 szót tartalmaz a CIO 1500 –tól CIO 1899 – ig terjedő területen. A CPU Bus Unit terület szavai a CPU Bus Unit egységek adatainak átviteléhez vannak kiosztva, úgymint pl. az egységek működési állapotai. Minden egységhez 25 szó kerül kiosztásra, melynek alapja az egység beállított száma. A CPU Bus Unit egységekkel az adatok minden ciklusban, az I/O frissítés során cserélődnek, amely a program végrehajtása után történik. Ezen az adat területen levő szavak az azonnali frissítéssel, vagy az IORF(097) utasítással nem frissíthetők.

3 CPU Bus Unit terület Minden CPU Bus Unit egységhez 25 szó allokálódik, melynek kezdő értéke az egység saját sorszáma. A 25 szó funkciója a CPU Bus Unit – tól függ. A részletekről az adott egység kézikönyve ad felvilágosítást. A CPU Bus Unit terület, CPU Bus Unit egységek által nem használt bitjei programozásra felhasználhatók. A CPU Bus Unit terület bitjei kényszerítéssel bekapcsolhatók vagy kikapcsolhatók.

4 CPU Bus Unit terület A Cpu Bus Unit terület a következő esetekben törlődik: Ha a működési mód PROGRAM és RUN / MONITOR mód között megváltozik. Ha a tápfeszültség visszatér. Ha a CX-Programmer CPU Bus Unit memóriát letörli. Ha a működés során a FALS(007) utasítás által létrehozottól különböző végzetes hiba jön létre. ( A memória tartalom megőrződik, ha a működési hibát a FALS(007) utasítás hozta létre).


Letölteni ppt "CPU Bus Unit terület 4-5. CPU Bus Unit terület A CPU Bus Unit terület 400 szót tartalmaz a CIO 1500 –tól CIO 1899 – ig terjedő területen. A CPU Bus Unit."

Hasonló előadás


Google Hirdetések