Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Okos kütyük a mindennapi életünkben Előadó: Dimitrova Dessislava Ügyvezető, Alphasonic Kft. 2014. November 11. www.alphasonic.hu.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Okos kütyük a mindennapi életünkben Előadó: Dimitrova Dessislava Ügyvezető, Alphasonic Kft. 2014. November 11. www.alphasonic.hu."— Előadás másolata:

1 Okos kütyük a mindennapi életünkben Előadó: Dimitrova Dessislava Ügyvezető, Alphasonic Kft. 2014. November 11. www.alphasonic.hu

2 Megtaláltad a kakukktojást? forrás: Delloitte

3 Okos kütyük trendje forrás: Delloitte

4 Ismerős? És a piac, ami mögötte van? 2014-ben 10 millió db (kb : 3 milliárd $) 2020-ra már 100 millió db

5 USB Wireless Air Mouse

6 És ez? Virtuális ruhapróba

7 A netezés pénzt hoz a konyhára! Minél többet netezel, annál több pénzt keresel… TRÜKK: Közben azért nézd meg pár reklámot! B-TEL új terméke, XPRIME Miért éri ez meg neked? Mert minden megnézett hirdetés után jóváírást kapsz Mert itt pénzt kapsz a hirdetések megtekintéséért, nem úgy, mint a TV vagy rádió által sugárzott reklámoknál…..

8 A Nagy Testvér otthon is figyelni fog! Google 3,2 milliárd USD-ért megvette Nest Labs-t. Az ő tevékenységén keresztül erőteljesen nyomul az intelligens, automatizált otthonok világa felé. Így már a lakásunk vezérléséből is kiveszi részét!

9 Sok a gép, de a kevés a munkatárs? 25 ügyfél 5 Rendszergazda

10 Büdzsé: “Csinálj többet kevesebbért!”

11 Hogy néz ki egy „számítógép mentes” iroda a gyakorlatban? „Zöld“ Csendes Gyors Hatékony Gazdaságos Megbízható A felhasználó nem akar többé PC-t látni

12 Apropó a Nagy Testvér hasznos is lehet!

13 Az élet a jövőben! https://www.youtube.com/watch?v=6Cf7IL_eZ38

14 Köszönöm a figyelmeteket! Dimitrova Dessislava, tel: 20/927-1101 dessi@alphasonic.hu


Letölteni ppt "Okos kütyük a mindennapi életünkben Előadó: Dimitrova Dessislava Ügyvezető, Alphasonic Kft. 2014. November 11. www.alphasonic.hu."

Hasonló előadás


Google Hirdetések