Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CyberECG - CyberTrainer Mobile GSM-GPRS-IP based ECG monitor József Nieberl KERN Communication System Ltd, BION Ltd. 2004.12.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CyberECG - CyberTrainer Mobile GSM-GPRS-IP based ECG monitor József Nieberl KERN Communication System Ltd, BION Ltd. 2004.12."— Előadás másolata:

1 CyberECG - CyberTrainer Mobile GSM-GPRS-IP based ECG monitor József Nieberl KERN Communication System Ltd, BION Ltd. 2004.12

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Összegzés: - a meglévő eszköz és tudásállományra alapozva, azt továbbfejlesztve kialakítani egy működő minta rendszert - ezzel párhuzamosan kidolgozni a szolgáltatások üzleti modelljét és az ehhez szükséges háttér kutatásokat - a végső cél a sport-, orvosi alkalmazások és a hozzájuk tartozó szolgáltatások elindítása, üzemszerű működtetése, azaz a profittermelés az értéklánc minden szereplője számára.. - bemutattuk az eddigi kutatási eredményeket, teszteket, a működő tesztrendszert - bemutatásra kerültek a alkalmazási igények, lehetőségek, mind a sport, mind az orvosi területen További célok - bemutatásra került a K+F project céljai, részletei, a résztvevő partnerek


Letölteni ppt "CyberECG - CyberTrainer Mobile GSM-GPRS-IP based ECG monitor József Nieberl KERN Communication System Ltd, BION Ltd. 2004.12."

Hasonló előadás


Google Hirdetések