Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az egykor volt bakonybánki Bánki Donát Általános Iskola Bánki Donát díjasai.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az egykor volt bakonybánki Bánki Donát Általános Iskola Bánki Donát díjasai."— Előadás másolata:

1 Az egykor volt bakonybánki Bánki Donát Általános Iskola Bánki Donát díjasai

2 Emlékeztető Az 1990-ben újjáalakult bakonybánki általános iskola 1992-ben felvette Bánki Donát, a község szülöttjének nevét. Ugyanekkor az iskola nevelőtestülete Bánki Donát díjat alapított, melynek adományozását a települési önkormányzat anyagilag támogatta.

3 A díjat évente a tanévzáró-ballagási ünnepségen az a nyolcadikos diák kaphatta, aki 8 évfolyamon keresztül tanúsított példamutató magatartásával, kiváló tanulmányi eredményével és közösségi munkájával azt a nevelőtestület döntése alapján kiérdemelte. A díj oklevélből és 10000 Ft pénzjutalomból áll.

4 Az egykori iskola tablót készített, melyre felkerült a díjazottak képe. 2003-tól – hivatalosan – a Bánki Donát Általános Iskola működése szünetel, azonban a díj elnyerésének lehetősége továbbra is nyitva áll a végzős bakonybánki tanulók részére.

5 Az eredeti – félbemaradt tabló

6 Eddigi díjazottak

7 2001 NÉMETH EDINA

8 Vajon kinek a képe lesz a következő? 2010 SARUS RICHÁRD

9 Mi lett velük? A továbbiakban ennek is szeretnénk utánajárni. Különösen azok sorsa érdekel bennünket, akik már rég elhagyták az iskolapadot. Az összeállítást készítette: Kovács Kálmánné


Letölteni ppt "Az egykor volt bakonybánki Bánki Donát Általános Iskola Bánki Donát díjasai."

Hasonló előadás


Google Hirdetések