Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:"— Előadás másolata:

1 VIDEÓ I.

2 Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:

3  rövid időn belül egy kis mellékes jövedelemre volt szükséged,  szükséged lett volna olyan pénzre, amit nem kell visszafizetni  munka nélkül voltál, és esélyed sem volt rá, hogy munkát találj  dolgoztál éjjel – nappal, de még az is kevés volt, és még egy kiegészítő munkát szerettél volna, ami a lehető legkevesebb időráfordítást igényli.  Megfordult a fejedben, hogyan lehetne otthon ülve egy kis mellékes jövedelemhez jutni.  Nem volt rá pénzed, hogy olyan dolgokat megvásárolj, amire a legnagyobb szükséged volt.  A közüzemi számláid sem tudtad már kifizetni  vagy egész egyszerűen csak több pénzt szerettél volna keresni.

4 A legjobb helyen jársz.

5  Mi ugyanis egy olyan tevékenységet kínálunk, ami a lehető legkevesebb időráfordítást igényli, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől független, és már napi 1 óra befektetéssel kiemelkedő jövedelemre tehetsz szert 1 – 2 hónapon belül.  Amennyiben ezt a munkát (tevékenységet) folyamatosan végzed, tapasztalni fogod, hogy hónapról – hónapra magasabb lesz a jövedelmed.

6 Hogyan Lehetséges ez?

7 Egyszerű. A lényeg, hogy nagyon olcsón, jó minőségű termékeket vásárolsz, olyanokat, amelyeket amúgy is meg kell vásárolnod, és mi cserébe egy olyan rendszer előnyeit kínáljuk, amely mindezért kiemelkedő jövedelmet biztosít. Ez pedig nem más, mint egy minden elemében a legegyszerűbbnek nevezhető;

8 TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUB

9 Ezt a tevékenységet kifejezetten olyan embereknek találtuk ki, akik már találkoztak életük során különböző hálózatokkal, de ÖRÖK SZKEPTIKUS módjára felismerték ugyan azok előnyeit, mégsem kezdtek el ebben a formában tevékenykedni, mert úgy gondolták, hogy:

10  túl sok az a pénz, amit be kell fizetni, hogy a rendszerben regisztrálják  vagy erre egyszerűen nincs ideje  vagy mindig azok járnak a legjobban, akik az elején elkezdik, és már késő a belépéshez  vagy nincs ideje és pénze azokon az előadásokon részt venni, amelyeket szervesen kötöttek a munkavégzéshez.

11  Vagy ciki az ismerőseit, rokonait, barátait „beszervezni” abba a rendszerbe.  Vagy túl drágák azok a termékek, amelyeket az a hálózat forgalmazott.  Vagy ezek egyszerre mind felmerültek a gondolatai között.

12  Nos, ha találkoztál már hálózatokkal, és a fenti gondolatok közül legalább egy felmerült benned ezekkel kapcsolatban, akkor újfent csak azt mondhatjuk, a legjobb helyen jársz, hiszen az általunk képviselt tevékenység

13 Megoldást nyújt a fenti problémák mindegyikére

14 Mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk: a tevékenység, amit kínálunk, pusztán annyiból áll, hogy ezt mondod a barátoknak, rokonoknak, ismerősöknek:

15 Figyelj csak! Keresd fel az itt megnevezett weboldalt, ha érdekel egy kis kiegészítő jövedelem, szerintem nagyon jó

16 Jól figyelj!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

17 Amennyiben ennyit el tudsz végezni, akkor Üdvözlünk törzsvásárlóink között.

18 Hálózat!

19 A hálózat, maga arról szól, hogy a cég, amelybe regisztráltad magad, jutalékot fizet a cég által eladott termékek forgalma után.

20 Akkor nekem itt el kell adnom – merülhet fel benned. Hadd emlékeztesselek egy néhány sorral feljebb egyszer már leírt mondatra:

21 Figyelj csak! Keresd fel az itt megnevezett weboldalt, ha érdekel egy kis kiegészítő jövedelem, szerintem nagyon jó

22 Jól figyelj!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

23 Amennyiben ennyit el tudsz végezni, akkor Üdvözlünk törzsvásárlóink között.

24 Hidd el, a többi a mi feladatunk!

25 Mennyit kereshetsz ezzel a tevékenységgel?

26 Közhelynek tűnhet a következő mondat, de mit szépítsük a dolgokat:

27 HATÁR A CSILLAGOS ÉG

28 Mennyibe fog nekem a regisztráció kerülni?

29  Mindössze annyiba, hogy a weboldalunkról letöltöd az ADATLAPOT, kitöltöd, és e-mail– ben visszaküldöd (ingyenes regisztráció).  Ha ezt megkaptuk, elküldjük neked e-mail- ben a törzsvásárlói, regisztrációs számod(ATTSZ).

30 Ne feledd, nem szükséges hozzá semmilyen végzettség!

31 Amennyiben megkaptad, és úgy gondolod, hogy ez mégsem Neked való (bár ez valószínűtlen), csak annyi dolgod van, hogy nem csinálsz semmit, és mi automatikusan törlünk a rendszerünkből az üzletszabályzatban leírtaknak megfelelően. Mit veszíthetsz tehát?

32 Üdvözlettel Bálint Róbert  ratalaltal@atw.hu ratalaltal@atw.hu  06/30 248-45-01


Letölteni ppt "VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések