Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HASZNÁLATI JAVASLAT SAJTFONDÜK HŰTÖTT KÉSZÉTELEK otthoni feldolgozására.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HASZNÁLATI JAVASLAT SAJTFONDÜK HŰTÖTT KÉSZÉTELEK otthoni feldolgozására."— Előadás másolata:

1 HASZNÁLATI JAVASLAT SAJTFONDÜK HŰTÖTT KÉSZÉTELEK otthoni feldolgozására

2

3 SAJTFONDÜK MEGHATÁROZÁSA AZ EREDETI SVÁJCI SAJTFONDÜ AZ FORRÓ,FEHÉRBOROS, CSERESZNYEPÁRLATOS „HEGYI” SAJTKEVERÉK. SVÁJC NEMZETI ÉTELE. A HEGYI SAJT MINDIG EMMENTÁLI SAJTOT ÉS GRUYERE SAJTOT JELENT. NINCS EREDETI SVÁJCI SAJTFONDÜ GRUYRE SAJT ÉS CSERESZNYE PÁRLAT NÉLKÜL

4 Az egy tálból való evésnek rendkívül jó közösség teremtő ereje van. A SAJTFONDÜKET FOGYASZTHATJUK FONDÜ STÍLUSBAN. Ilyenkor hosszú nyelű villákkal pirított kenyérkockákat mártogatunk bele. Pirított, de ne szárított legyen a kenyér.

5 Kenyér kockák pirítása. 200 C°-on 3 perc. Ez a leglassúbb folyamat.

6 Kezdjük a sajtfondü készítést Vásároljunk előre bekevert sajtfondüt. Ha svájcit akarunk vásárolni, akkor az Intersparban az Emmi gyár fondüjét vagy a CBA-ban a Fromalp gyár fondüjeit vehetjük meg.

7 Helyezze a tasakot forrásban levő vízbe 10 percre. Majd ezután vágja ki és a tartalmát öntse a sütőben kb. 50°C-ra előmelegített edényzetbe, keverje át és ízesítse tört fokhagymával és fehérborssal, majd a forró edényt helyezze az asztali melegen tartójára és fogyaszthatjuk fondü stílusban vagy öntetként.

8 Fogyasztás fondü stílusban. Hosszúnyelű villákkal pirított kenyérkockákat mártogassunk bele. Nyáron pedig hideg sárgadinnye kockákkal ajánlott a fogyasztása.

9 Vagy használjuk fel öntetként a forró, fehérboros, cseresznyepárlatos emmentáli és gruyerei sajtkeveréket.


Letölteni ppt "HASZNÁLATI JAVASLAT SAJTFONDÜK HŰTÖTT KÉSZÉTELEK otthoni feldolgozására."

Hasonló előadás


Google Hirdetések