Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyömrő A mi iskolánk A mi iskolánk Városunkról Városunkról Kis városunk lakói Kis városunk lakói Gyömrő szépségei Gyömrő szépségei II. Rákóczi Ferenc Gyömrőn.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyömrő A mi iskolánk A mi iskolánk Városunkról Városunkról Kis városunk lakói Kis városunk lakói Gyömrő szépségei Gyömrő szépségei II. Rákóczi Ferenc Gyömrőn."— Előadás másolata:

1 Gyömrő A mi iskolánk A mi iskolánk Városunkról Városunkról Kis városunk lakói Kis városunk lakói Gyömrő szépségei Gyömrő szépségei II. Rákóczi Ferenc Gyömrőn II. Rákóczi Ferenc Gyömrőn

2 A mi iskolánk A Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát csak központi iskolának hívják az emberek, mert mondhatjuk, hogy ez a legnagyobb és legszebb iskola Gyömrőn,de azért is mert ide jár a legtöbb gyerek és ez van a város közepén. Tanulóinak száma körülberül 800. A Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát csak központi iskolának hívják az emberek, mert mondhatjuk, hogy ez a legnagyobb és legszebb iskola Gyömrőn,de azért is mert ide jár a legtöbb gyerek és ez van a város közepén. Tanulóinak száma körülberül 800.

3 Városunkról Gyömrő már az őskor óta lakott. Az Alföld északi határánál, a Gödöllői dombság lábánál fekszik. Gyömrő a XXI.századdal együtt fejlődik. Gyömrő centruma már tele van boltokkal. Bár ezt nem bánjuk, mert itt mindent meg tudunk kapni. Gyömrő már az őskor óta lakott. Az Alföld északi határánál, a Gödöllői dombság lábánál fekszik. Gyömrő a XXI.századdal együtt fejlődik. Gyömrő centruma már tele van boltokkal. Bár ezt nem bánjuk, mert itt mindent meg tudunk kapni.

4 Lakosság Minden gyerek, aki a mi iskolánkba jár az szerencsésnek mondhatja magát, mert nem minden iskola van ilyen jól felszerelve. Sokan ide Gyömrőre járnak dolgozni más városokból is, de Budapestre vagy más városba is járnak gyömrői lakosok. A lakosság száma meghaladja a 15000 főt. Minden gyerek, aki a mi iskolánkba jár az szerencsésnek mondhatja magát, mert nem minden iskola van ilyen jól felszerelve. Sokan ide Gyömrőre járnak dolgozni más városokból is, de Budapestre vagy más városba is járnak gyömrői lakosok. A lakosság száma meghaladja a 15000 főt.

5 Gyömrő szépségei

6 II. Rákóczi Ferenc Gyömrőn II Rákóczi Ferenc Gyömrőn mondott beszédet seregének. Itt tiszteletére több emlékmű is készült. II Rákóczi Ferenc Gyömrőn mondott beszédet seregének. Itt tiszteletére több emlékmű is készült.

7


Letölteni ppt "Gyömrő A mi iskolánk A mi iskolánk Városunkról Városunkról Kis városunk lakói Kis városunk lakói Gyömrő szépségei Gyömrő szépségei II. Rákóczi Ferenc Gyömrőn."

Hasonló előadás


Google Hirdetések