Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft."— Előadás másolata:

1 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

2 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft. Szakmaiság, függetlenség, meghatározó erő! Dr. Jankó Tamás GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

3 A GP Consulting Kft. Jogelőd 1991-ben alakult
A GP Consulting Kft. Jogelőd 1991-ben alakult GPC: október 15.-e, új stratégia Független biztosításközvetítő (Felügyeleti engedély február) 20 millió forint törzstőke 270 millió forint tőketartalék Tulajdonos: Generali 100% GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

4 A GPC dinamikus fejlődése
A GPC dinamikus fejlődése Célunk, hogy a tevékenységi területünkön a piac meghatározó, innovatív szereplője legyünk. Együttműködő partnereink a területük meghatározó szereplői 2010-ben a 26. 2011-ben a 12. 2012-ben a 8. 2013-ban a 3. hely 2014-ben a 3. hely GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

5 Biztosítói szerződések
Biztosítói szerződések Astra Metlife CIG EUB Euler Hermes Generali Genertel QBE Groupama-Garancia K&H MKBB Signal Magyar Posta Bizt. Union Wabard GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

6 A GP Consulting Kft. saját hálózata
A GP Consulting Kft. saját hálózata Több mint 450 tanácsadó szakmai specialistákkal Országos értékesítési hálózat, innovatív közvetítőbarát rendszerrel 6,5 milliárd forint kezelt állomány GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

7 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Szakmaiságunkkal, tapasztalatunkkal és elhivatottságunkkal a legjobb, leghatékonyabb biztosítási megoldást kínáljuk. Célunk 2015-ben is: Olcsóbban, többet! Egyedi csomag termékek : Önkormányzatok , azok cégei részére -vagyon és felelősségbiztosítások (speciális kockázatokkal) Egyedi termékek: Önkormányzati dolgozók és hozzátartozóik részére. -lakásbiztosítás -nyugdíjbiztosítás adójóváírással GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

8 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Egyedi vagyon és felelősségbiztosítások jellemzően a helyi önkormányzatok kötnek biztosítást, a polgármesteri hivatalon kívül a kezelésükben vagy üzemeltetésükben lévő egyéb intézményekre is (óvoda, művelődési ház, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, gimnázium vagy akár ravatalozó). A napi működés , a közigazgatási és szociális feladatok ellátása közben felmerülő kockázatok kezelése, önkormányzati érdekeltségű vállalatok vezetőinek felelősségbiztosítása Vagyon és felelősségbiztosítások esetében a speciális igények figyelembevétele! / Pl. felelősségbiztosításnál: rendezvényszervezés , közterület üzemeltetés, fasorok, kátyúk), hatósági jogkör miatti felelősség/ Amit ehhez tud hozzátenni az együttműködés: - magasabb szakértelmet,szélesebb szolgáltatáscsomagot, jobb értékarányt , GPC-TÖOSZ kedvezményt! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

9 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Speciális és aktuális ajánlatunk megoldást adhat a PTK változás miatt megnövekvő felelősségre, az önkormányzati cégek vezető tisztségviselőinél! Megoldási javaslatunk: A cégükkel együtt őket is biztosítási fedezettel védelmező vezető tisztségviselői felelősségbiztosítás! 2014. március 15-én életbe lépő Ptk. jóval szigorúbb szabályokat alkalmaz a vezető tisztségviselőkkel szemben, mint korábban a Gt.: az új paragrafusok szerint nem csak a cégük vagyona, hanem személyes vagyonuk, házuk, megtakarításuk is veszélybe kerülhet, ha szándékos vagy gondatlan magatartásuk eredményeként valakinek kárt okoznak.  A vezető tisztségviselők és felügyelő bizottsági tagok felelősségbiztosítása - vagyis a Directors and Officers azaz a D&O felelősségbiztosítás - az ilyen esetekre nyújt biztosítási fedezetet - a jogi védekezés költségeitől kezdve egészen a sikerrel érvényesített kártérítési követelések összegéig. GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

10 Együttműködés TÖOSZ-GPC
Lakásbiztosítás : Védje meg otthonát egy jól megválasztott biztosítással! Olcsóbban, többet! Megkeressük a legjobb ajánlat, kiegészítjük egyedi GPC-TÖOSZ kedvezménnyel ! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

11 Együttműködés TÖOSZ-GPC között új területen!
Fundamenta Állami támogatás 30% / 72 E Ft. Kamatadómentes Új és használt ingatlan vásárlásra felújításra Lakáskölcsön is igényelhető fix 3,9 % kamattal Egy családban több szerződés is köthető Fundimini – speciális termék a gyermekek jövőjéért 14 éven aluli gyermek 8- és 10 éves futamidőre is – hűségbonusz a szerződéses összeg 0,5%-a Kamatprémium GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.

12 GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Köszönöm a figyelmet! Olcsóbban. Többet! GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.


Letölteni ppt "GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft."

Hasonló előadás


Google Hirdetések