Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A komprehenzív iskola Dr. Schiffer Csilla. Komprehenzív iskola ‘40-’7 Anglia állami iskola Középiskola Felvesz bármely tanulót a lakóhelyéhez közeli iskolába,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A komprehenzív iskola Dr. Schiffer Csilla. Komprehenzív iskola ‘40-’7 Anglia állami iskola Középiskola Felvesz bármely tanulót a lakóhelyéhez közeli iskolába,"— Előadás másolata:

1 A komprehenzív iskola Dr. Schiffer Csilla

2 Komprehenzív iskola ‘40-’7 Anglia állami iskola Középiskola Felvesz bármely tanulót a lakóhelyéhez közeli iskolába, képességeitől függetlenül „átfogó”, „széles körű” egységes iskola

3 Komprehenzív iskolarendszer „A komprehenzív iskolarendszer […] olyan középiskolákból áll, melyek a falaikon belül kínálják fel a képzési utaknak azt a választékát, amelyet a szelektív rendszer, mint elkülönült intézmények rendszere csak a nagyrendszer szintjén biztosít. A differenciálás intézményen belüli.” (Loránd, 1997, 3)

4 Loránd Ferenc (1995): A Gesamstschule és más variációk 12 évfolyamra. In. Új Pedagógiai Szemle, 10, 11-27. Loránd Ferenc (1997): Az egységes iskoláról. In. Új Pedagógiai Szemle, 1. 3-19. Loránd Ferenc (2000a): Kinek és miért nem kell a komprehenzív iskola? In. Komlóssy Ákos (szerk.): A Szegedi Nyári Egyetem évkönyve, Szeged, 86-99.


Letölteni ppt "A komprehenzív iskola Dr. Schiffer Csilla. Komprehenzív iskola ‘40-’7 Anglia állami iskola Középiskola Felvesz bármely tanulót a lakóhelyéhez közeli iskolába,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések