Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Piac és Profit 2014.12.11. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Piac és Profit 2014.12.11. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!"— Előadás másolata:

1 Piac és Profit 2014.12.11. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

2 Kockázatos kis országunk Magyarország az 1 millió vállalkozás országa! Évente több mint 1,5 millió cégadat változás Óránként 4 cég szűnik meg Magyarországon. Minden 28. céget felszámolják egy éven belül. A cégek 30%-a megszűnik vagy felszámolás alá kerül az 5. születésnapja előtt. Az új cégek 77%-a kapcsolódik már létező cégekhez. (személy vagy cím) 138 címen 50-nél több felszámolás alatti vagy megszűnt cég van bejegyezve.

3 Opten = Információ a sikerhez! Már 20 éve az üzleti és jogi információs piacon Angol, német és orosz nyelven is 100%-ban magyar tulajdonban Egyedi megoldások, tisztán online hozzáféréssel Mobiltelefonra és táblagépekre is optimalizált felületek

4 Cél = Megbízható partnerállomány 1. A meglévő állomány kezelése Adattisztítás, folyamatos monitorozás 2. Bővítés, illetve új szereplők ellenőrzése Speciális célcsoport szűrés A leendő partnerek körültekintő elemzése Eredmény: frissen tartott adatbázis, lehetőség az események időben történő reagálásra!

5 Csökkentsük a kockázatot… de HOGYAN? Új ügyfelek körültekintő keresése: Speciális leválogatás a teljes magyar cégadatbázisból egyedi igények alapján Szűrési és listaleválogatási lehetőségek az Opten Cégtár használatával A szűrési feltételek lehetőségei szinte korlátlanok!

6 Ügyfelek elemzése OPTEN - Kapcsolati Hálóval Egy ábrán minden információ Tulajdonosok előélete Címkapcsolatok Személyes kapcsolatok Cégek, kockázati szintek alapján OPTEN - Kapcsolati Háló Milyen magánszemélyek állnak a cég mögött? Milyen egyéb cégkapcsolataik vannak? Mennyire kockázatos a pénzügyi helyzetük?

7 1. Rendben működő cég

8 2. Azt hihetjük, hogy rendben működő

9 3. Címkapcsolati háló

10 4. kockázatos Címkapcsolati háló

11 5. Cégalapítástól eltiltott

12 Jelmagyarázat

13 Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer (EOKR)

14 Idővonal

15 Követeléskezelés – EOKR 0. lépés a behajtás terén, 20-30%-os fizetési arány, Részletesen lehívható negatív információk egy cég esetén. APAFI – Automatikus Partnerfigyelő Rendszer Naprakész információ a partnerállományt érintő változásokról Heti e-mail értesítés Negatív információk Cégjegyzéki adatváltozások Kockázati besorolás változásfigyelése

16 Összefoglalva Bármikor, bárhol az interneten elérhető teljes körű információ, naprakész frissességgel! Marketing lista, CégtárPartnerkör bővítés Kapcsolati,-címkapcsolati háló Kockázat csökkentés, megítélés, ellenőrzés EOKR – Egységes Online Követelésnyilvántartó Rendszer Követeléskezelés APAFIPartnerállomány-figyelés

17 Köszönöm figyelmüket! Vida-Gősi Bernadett +36 70/ 458-9095 gosi.b ernadett @opten.hu


Letölteni ppt "Piac és Profit 2014.12.11. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések