Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. óra Balesetvédelem, Házirend, A tanév rendje. Balesetvédelem O Személyes (testi és szellemi) épségünkre és társainkéra is figyelünk O Szünetben: rendkívüli.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. óra Balesetvédelem, Házirend, A tanév rendje. Balesetvédelem O Személyes (testi és szellemi) épségünkre és társainkéra is figyelünk O Szünetben: rendkívüli."— Előadás másolata:

1 1. óra Balesetvédelem, Házirend, A tanév rendje

2 Balesetvédelem O Személyes (testi és szellemi) épségünkre és társainkéra is figyelünk O Szünetben: rendkívüli információk eljuttatása az ügyeletes tanárnak O Tanórán: rendkívüli információk eljuttatása a szaktanárnak O Elsősegélynyújtás

3 Balesetvédelem - taneszközök O Olló, körző, vonalzó, ceruza stb. helyes használata O Asztalra nem ülünk, a széken nem „hintázunk.” O Áram és érintésvédelem – Konnektorba nem nyúlunk, számítástechnikai eszközökre vigyázunk.

4 Házirend O Csak akkor beszélj, ha lehetőséget kapsz rá! O Egymással a beszéd, vagy bárminemű kommunikáció csak páros illetve csoportmunkában megengedett! O Hagyd társaidat dolgozni! O Elfogadott jelzés: jelentkezés. O Az óra folyamatos zavarása esetén a zavarókat szegregálni fogom.

5 Szükséges taneszközök matematikából O 1 db A/4-es négyzethálós füzet O 1 db A/4-es sima lapú füzet O Aktuális tankönyv (nem mindig) O 1 db ceruza, 1 db toll, 2 különböző színű ceruza (piros, kék) O 2 db vonalzó – lehetőleg egy hosszú, egy derékszögű O 1 db körző O Internet: pacsaandras.webnode.hu

6 A 7. osztály matematika tervezett tananyagai TémakörTervezett óraszámTervezett témazáró Alapműveletek2020. óra Középpontos tükrözés 1839. óra Arányosságok1049. óra Függvények2069. óra Oszthatóság1584. óra Sokszögek26111. óra Egyenletek20132. óra Térgeometria7138. óra

7 Értékelési formák O Témazáró: „legbefolyásosabb jegy” O Röpdolgozat: 3 kisjegyből 1 nagyjegy O +, - : 5 db + egy db ötös, 5 db – egy db egyes. O Év végi jegy: Témazárók és a többi nagyjegy átlaga. (Viszont…)

8 Következő órára O A/4-es négyzetrácsos füzet O Tankönyv O Ceruza

9 Kinek, hogyan telt a nyara?


Letölteni ppt "1. óra Balesetvédelem, Házirend, A tanév rendje. Balesetvédelem O Személyes (testi és szellemi) épségünkre és társainkéra is figyelünk O Szünetben: rendkívüli."

Hasonló előadás


Google Hirdetések