Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HARSÁNYI NAP 2012. április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap 2012. április.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HARSÁNYI NAP 2012. április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap 2012. április."— Előadás másolata:

1 HARSÁNYI NAP 2012. április 3.

2 A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap 2012. április 3. A díjat Karsai Ferenc tanár úr kapta.

3 Harsányi Nap 2012. április 3. City Guide Bár reggel még hideg volt, és a térképen is nehezen igazodott ki a csapat, de a Budai vár gyönyörű volt, az idő kijavult délutánra és a nap megkoronázásaként sikerült az utolsó helyet megszereznünk magunknak.!

4 Kincskereső játék A csapatoknak 4 állomáson kellett megoldani a logikai feladványokat, rejtvényeket. A mi csapatunk, az Arany Ászok, kiváló teljesítménnyel dolgozott, gyorsan és hatékonyan. Minden állomáson maximális pontot értünk el, és az időkeret letelte előtt sikerült mindenhol végezni. Harsányi Nap 2012. április 3. Ha valahol, akkor itt kimagasló teljesítményt nyújtottunk…

5 Harsányi Nap 2012. április 3. Sportprogramok - röplabda A röpit mindenki élvezte, mindenki jól érezte magát, és azt is örömmel nyugtáztuk, hogy ismét sikerült az utolsó helyet kiharcolni magunknak, ami megjegyzem: nem volt könnyű! A komoly konzultáció....majd a bravúros játék.

6 Sportprogramok - foci Harsányi Nap 2012. április 3. A fociban vegyes csapatok játszottak, évfolyamonként egymás ellen. Természetesen a fiúk nagyon jól érezték magukat,… De a foci sem foci sérülések nélkül. és a lányok is, akik csak nézték őket.

7 Történelem verseny Harsányi Nap 2012. április 3. A töri verseny volt a legérdekesebb program szerintem. Sok érdekes feladat volt, és sok gondolkozást is igényelt. A neten kitöltendő teszt volt a legnehezebb…

8 A hülyeség kora A Hülyeség Kora maga, egy film, amit figyelemmel kellett végignézniük az ott lévőknek, majd utána egy puzzle-t kellett kirakniuk. Harsányi Nap 2012. április 3. Persze mindent szigorúan ellenőriztek..

9 Millenáris Park – EU óra A Millenárisban tartott EU óra keretében az európai helyzetekről, Európa sokféleségéről hallottunk, ami hasznos volt, mert sok újdonságot és meglepő adatot tudtunk meg belőle. Harsányi Nap 2012. április 3. …majd egy tesztet kellett kitölteni…

10 Mindent összevetve a Harsányi Nap szerintem jó, hogy minden évben van, hiszen a mi osztályunk szeret versengeni, szeretni megmutatni, hogy mit tudunk, és a sport-kihívásokat is szívesen fogadjuk. Nem is a nyeremények miatt adunk bele mindent, hanem hogy jól érezzük magunkat és hogy később elmondhassuk: Mi mindent beleadtunk! Harsányi Nap 2012. április 3.

11 Innen folytatjuk a jövő évben... Harsányi Nap 2012. április 3. © 11.C osztály, Harsányi János Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola


Letölteni ppt "HARSÁNYI NAP 2012. április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap 2012. április."

Hasonló előadás


Google Hirdetések