Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!"— Előadás másolata:

1

2 Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják! Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! Őt áldjad örökké! Ámen.

3 Teremts bennem tiszta szívet Ó, Uram. Az erős lelket újítsd meg bennem
Teremts bennem tiszta szívet Ó, Uram! Az erős lelket újítsd meg bennem! x2 Ne vess el engem a Te orcád elől, Szent lelked ne vond meg tőlem! Támogass az engedelmesség lelkével,  Szabadításod örömét add nekem!

4 Áldjad, lelkem, az URat, és egész bensőm az ő szent nevét!
Áldjad, lelkem, az URat, és ne feledd el, mennyi jót tett veled!  Ő megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet,  megváltja életedet a sírtól, szeretettel és irgalommal koronáz meg.  Betölti javaival életedet, megújul ifjúságod, mint a sasé. 103. zsoltár

5 Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Az Úr csodásan működik, De útja rejtve van, Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan. Mint titkos bánya mélyiben, Formálja terveit, De biztos kézzel hozza föl, Mi most még rejtve itt.

6 Bölcs terveit megérleli, Bimbója bár igénytelen,
Rügyet fakaszt az ág. Bimbója bár igénytelen, Pompás lesz a virág. Ki kétkedőn kutatja őt, Annak választ nem ád, De a hívő előtt az Úr Megfejti önmagát.

7 Ne félj tehát, kicsiny csapat, Ha rád felleg borul: Kegyelmet rejt,
s belőle majd Áldás esője hull. Bízzál az Úrban, rólad ő Meg nem feledkezik, Sorsod sötétlő árnya közt Szent arca rejtezik.

8 JANUÁR 25.

9

10

11

12 és egész bensőm az ő szent nevét!
Áldjad, lelkem, az URat, és egész bensőm az ő szent nevét!  és ne feledd el, mennyi jót tett veled! 

13 Jer, dicsérjük Istent Szívvel, szájjal, lélekkel,
Ki nagy, dicső dolgot Cselekszik mindenekkel. Ki bölcsőnktől fogva Mindeddig eltartott, és számtalan jókkal Minket elárasztott! A jóságos Isten Áldjon tovább is minket, Hogy vidáman, békén Tölthessük életünket; Tartson meg mindvégig Minket kegyelmében, Legyen szabadítónk Minden szükségünkben!

14 Köszönöm Uram !


Letölteni ppt "Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések