Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Életed folyamán sok emberrel találkozol, de a barátaid azok, akik nyomot hagynak a szívedben. Saját magad megismeréséhez használd a fejed, mások megismeréséhez.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Életed folyamán sok emberrel találkozol, de a barátaid azok, akik nyomot hagynak a szívedben. Saját magad megismeréséhez használd a fejed, mások megismeréséhez."— Előadás másolata:

1

2

3 Életed folyamán sok emberrel találkozol, de a barátaid azok, akik nyomot hagynak a szívedben. Saját magad megismeréséhez használd a fejed, mások megismeréséhez pedig a szíved! Ha valaki egyszer elárul téged, az ő hibája, ha még egyszer elárul téged, az már a te hibád!

4 A nagy emberek a gondolatokról elmélkednek; az átlagemberek a cselekedetekről diskurálnak; a kis emberek mindig a másikról beszélnek. Aki elvesztette a pénzét, az sokat vesztett; aki elvesztette a barátját, az többet veszített; aki elvesztette a hitét, az elvesztette mindenét.

5 A fiatal és szép emberek a balesetek mérföldkövei. Tanulj mások hibáiból, mert mindaddig nem élhetsz sokáig, amíg éppen te követed el az összeset.

6 A tegnap már történelem. A holnap még titok. A ma ajándék.

7


Letölteni ppt "Életed folyamán sok emberrel találkozol, de a barátaid azok, akik nyomot hagynak a szívedben. Saját magad megismeréséhez használd a fejed, mások megismeréséhez."

Hasonló előadás


Google Hirdetések