Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra."— Előadás másolata:

1 Jó reggelt!

2 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

3 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már két kis gyertyaláng Ha zörget Jézus, jól figyelj ám! Betér a szívünk ajtaján! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr.

4 Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog már három gyertyaláng! Múlnak az évek, életünk száll, De utunk végén Jézus vár! Ujjong a szívünk, dalra gyúl, Nincs már messze az Úr!

5 Kicsiny kis fényemmel, világítani fogok! 3x Áldom Őt minden nap és mindenhol! Elrejtsem-e fényemet? nem! Világítani fogok! 3x Áldom Őt minden nap és mindenhol! Sátán sem állíthat meg! nem! Világítani fogok! 3x Áldom Őt minden nap és mindenhol! Így teszek míg Jézus jön! igen! Világítani fogok! 3x Áldom Őt minden nap és mindenhol!

6 Ó, jöjj, ó, jöjj, Immánuel, Hadd szabaduljon Izrael! Ím, fogságból kél sóhaja, Mert távol Isten szent Fia. Meglásd, meglásd, ó, Izrael, Megszületik Immánuel!

7 Ó, jöjj, ó, jöjj, Naptámadat, És hozd vigasztalásodat! Űzd el a sötét éj ködét, És vesd el minden félelmét! Meglásd, meglásd, ó, Izrael, Megszületik Immánuel!

8

9 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN, ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

10

11

12

13

14 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN, ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

15

16

17

18

19 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN, ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

20

21

22

23

24

25

26 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN, ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

27

28

29

30

31 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN, ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN, ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

44

45

46 ELÉG ZŰRZAVAROS MINDEN, ELÉG, HA ÉRTI AZ Isten.

47 A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Elküldötte ő szent Fiát Istenünk. Betlehemben fekszik rongyos jászolban, Azért van oly fényesség a városban.

48 A kis Jézus megszületett, örvendjünk! Elküldötte ő szent Fiát Istenünk. Dicséretet mondunk égi Atyjának, Ajándékot adunk a kis Jézusnak.

49


Letölteni ppt "Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések