Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Serial PLC Link terület 4-6. Serial PLC Link terület A Serial PLC Link terület 90 szót tartalmaz a CIO 3100 –tól CIO 3189 –ig terjedő területen. ( CIO.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Serial PLC Link terület 4-6. Serial PLC Link terület A Serial PLC Link terület 90 szót tartalmaz a CIO 3100 –tól CIO 3189 –ig terjedő területen. ( CIO."— Előadás másolata:

1 Serial PLC Link terület 4-6

2 Serial PLC Link terület A Serial PLC Link terület 90 szót tartalmaz a CIO 3100 –tól CIO 3189 –ig terjedő területen. ( CIO 3100.00 … CIO 3189.15 ) A Serial PLC Link terület szavai más PLC-vel való adatátvitelre használhatók. A Serial PLC Link mód a CPU egység beépített RS-232C portján keresztül valósul meg és cserél adatokat, és nem szükséges hozzá speciális programozás. Az automatikus allokáció alatt a hívó (Polling Unit) PLC következő beállításait értjük: Serial PLC Link mód A Serial PLC Link mód átvitt szavainak száma A Serial PLC Link mód egységeinek száma A Serial PLC Link által nem használt címek a programozás során felhasználhatók. A terület kényszerítetten bekapcsolható és kikapcsolható.

3 Serial PLC Link terület A Serial PLC Link terület a következő esetekben törlődik: Ha a működési mód PROGRAM és RUN / MONITOR mód között megváltozik. Ha a tápfeszültség visszatér. Ha a CX-Programmer a Serial PLC Link memóriát letörli. Ha a működés során a FALS(007) utasítás által létrehozottól különböző végzetes hiba jön létre. ( A memória tartalom megőrződik, ha a működési hibát a FALS(007) utasítás hozta létre).


Letölteni ppt "Serial PLC Link terület 4-6. Serial PLC Link terület A Serial PLC Link terület 90 szót tartalmaz a CIO 3100 –tól CIO 3189 –ig terjedő területen. ( CIO."

Hasonló előadás


Google Hirdetések