Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Beépített analóg I/O terület 4-3. Beépített analóg I/O terület Beépített analóg bemeneti bitek: CIO 200 … CIO 203 ( 4 szó ) Beépített analóg kimeneti.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Beépített analóg I/O terület 4-3. Beépített analóg I/O terület Beépített analóg bemeneti bitek: CIO 200 … CIO 203 ( 4 szó ) Beépített analóg kimeneti."— Előadás másolata:

1 Beépített analóg I/O terület 4-3

2 Beépített analóg I/O terület Beépített analóg bemeneti bitek: CIO 200 … CIO 203 ( 4 szó ) Beépített analóg kimeneti bitek: CIO 210 … CIO 211 (2 szó ) Az XA CPU beépített analóg bemenetei és analóg kimenetei mindig a CIO 200 és CIO 211 közötti szavakban helyeződnek el.

3 Beépített analóg I/O terület Az analóg I/O terület a következő esetekben törlődik: Ha a működési mód PROGRAM és RUN / MONITOR mód között megváltozik. Ha a tápfeszültség visszatér. Ha a CX-Programmer az analóg I/O memóriát letörli. Ha a működés során a FALS(007) utasítás által létrehozottól különböző végzetes hiba jön létre. ( A memória tartalom megőrződik, ha a működési hibát a FALS(007) utasítás hozta létre).

4 Beépített analóg I/O terület A beépített analóg kimenetek a következők szerint működnek, ha a működési mód RUN vagy MONITOR és PROGRAM mód között változik: A500.12 I/O Memória Hold Bit OFF Az analóg kimeneti értéknek megfelelő memória letörlődik, és 0000Hex értékkel frissül a kimenet. A500.12 I/O Memória Hold Bit ON Az analóg kimeneti értéknek megfelelő memória megőrződik azzal az értékkel amely a módváltás előtt volt, és a korábbi értékkel frissül a kimenet.


Letölteni ppt "Beépített analóg I/O terület 4-3. Beépített analóg I/O terület Beépített analóg bemeneti bitek: CIO 200 … CIO 203 ( 4 szó ) Beépített analóg kimeneti."

Hasonló előadás


Google Hirdetések