Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett."— Előadás másolata:

1

2 Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett. Menny, föld, magasztald,imádd A világosság Urát!

3 Az Úr van itt 2 x A te Istened 2x Ő vár rád 2x Ő vár rád 2x Hogy elmondja, Mennyire szeret, A legdrágábbat adta érted. Az Ő Fiát 2x aki most is él 2x s uralkodik mind örökké.

4 Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett, mit az Úr szerzett! 2x Örvendjünk, vígadjunk e napon! örvendjünk, vígadjunk e napon! Mert ez az a nap, ez az a nap, mit az úr szerzett!

5 Jézus az Úr, Jézus az Úr, Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk, akit szolgálunk. Szolgáljuk hűséggel szent nevét! Szolgáljuk hűséggel szent nevét! Mert Jézus az Úr, Jézus az Úr, akit szolgálunk!

6 Eljön az Úr, eljön az Úr, akit úgy várunk, akit úgy várunk. 2x Egy szívvel mondjuk, hogy jöjj vissza már! Egy szívvel mondjuk, hogy jöjj vissza már! Jövel Uram, jövel Uram, jövel Úr Jézus!

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 LEGYEN VIDÁM NAPOD !


Letölteni ppt "Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett."

Hasonló előadás


Google Hirdetések