Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1 Egészítse ki a megfelelő szóval a mondatokat: A belső égésű motor szerkezeti felépítése.......... a két- illetve négyütemű motorok esetében. - különböző.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1 Egészítse ki a megfelelő szóval a mondatokat: A belső égésű motor szerkezeti felépítése.......... a két- illetve négyütemű motorok esetében. - különböző."— Előadás másolata:

1 1 Egészítse ki a megfelelő szóval a mondatokat: A belső égésű motor szerkezeti felépítése.......... a két- illetve négyütemű motorok esetében. - különböző - hasonló - azonos

2 2 A sűrítés során a dugattyú elkezd felfelé mozogni, miközben a beömlő és kiömlő szelepek egyaránt........ vannak. - zárva - nyitva

3 3 A szívóütem során a dugattyú........ mozog. - nem - lefelé - fölfelé

4 4 Vannak beömlő vagy más néven szívó- és kiömlő vagy más néven kipufogó szelepek. - Igaz - Hamis

5 5 Állítsa sorrendbe a négyütemű motor munkafolyamatait! - üzemanyag égetése - sűrítés - kipufogás - szívás

6 6 Milyen sorrendben következnek a négyütemű dízelmotor ütemei? Hogyan gyújtja meg a keveréket a dízelmotor?

7 7 Melyek a dízelmotor és az Otto- motor működése közötti fő eltérések? Milyen főbb szerkezeti részei vannak a négyütemű dízelmotornak?

8 8 A belsőégésű motorokat milyen szempontok szerint osztályozzuk? Milyen sorrendben következnek a kétütemű Otto-motor ütemei? Melyek a kétütemű Otto motorok működésének előnyei, hátrányai?


Letölteni ppt "1 Egészítse ki a megfelelő szóval a mondatokat: A belső égésű motor szerkezeti felépítése.......... a két- illetve négyütemű motorok esetében. - különböző."

Hasonló előadás


Google Hirdetések