Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy."— Előadás másolata:

1

2 Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy kis ráadás, nézd a képeket. Nagyon boldog születésnapot kívánok teljes szívemből!!! Hogy is kezdjem el, ami elmondhatatlan, hogy is mondjam el?

3 http://astoria.extra.hu

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37 Szívből szeretni híven! Nincs szebb, égni e tűzben! Együtt repülni fel, Rád gondolok titkokban, szerelem tüze lángol arcomban, Gondolatban veled szállni. Karodba belebújni, s a Magánytól elbúcsúzni.

38 Az érzések azok a fel nem tett kérdések, melyekre nem kell mindig választ keresni! Megcélozni a legszebb álmot. Komolyan venni a világot. Mindig szeretni és remélni Így érdemes a földön élni.

39

40 Kívánok NEKED még egyszer… Nagyon Boldog Születésnapot! Tudom, hogy most már nem számoljuk, hogy mennyi volt előtte, de az elkövetkezőben még, legalább ennyit, Erőben és Egészségben! Persze, Szeretetben, megértésben, és egyéb hasonló jóban!

41 Kívánja ezt a TE hűséges, szerelmetes párocskád:


Letölteni ppt "Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések