Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Világ 7 csodája… Egy napon a tanár megkérdezte a tanítványait, hogy összetudnának-e állítani egy listát, amir ő l úgy gondolják, hogy a világ 7 csodájának.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Világ 7 csodája… Egy napon a tanár megkérdezte a tanítványait, hogy összetudnának-e állítani egy listát, amir ő l úgy gondolják, hogy a világ 7 csodájának."— Előadás másolata:

1

2 A Világ 7 csodája…

3 Egy napon a tanár megkérdezte a tanítványait, hogy összetudnának-e állítani egy listát, amir ő l úgy gondolják, hogy a világ 7 csodájának lehetne nevezni ő ket. Vegyes válaszok jöttek, ilyen javaslatok mint:

4 1. Egyiptomi Piramisok 2. Taj Mahal 3. Grand Canyon 4. Panamacsatorna 5. Empire State Building 6. A St-Pierre Bazilika 7. A Kínai nagyfal

5 Mialatt a tanár összegezte a válaszokat a tanulóival, egy kislány továbbra is szorongatta papírját és töprengeni látszott.

6 A tanár megkérdezte a kislányt, hogy van valami gondja a listájával? A kislány válaszolta: igen egy kicsit. „Olyan sok, hogy nem tudok választani! "

7 A tanár erre megkérte: „sorold fel mit írtál a lapodra, talán tudunk segíteni."

8 Erre a kislány: „Azt hiszem a Világ 7 csodája: "

9 a Látás a Látás

10 a Hallás

11 az Érintés

12 az Ízlelés az Ízlelés

13 a Szaglás

14 a Nevetés

15 és a Szeretet.

16 egy pillanatra a néma csend lett az osztályteremben. Ezek a dolgok olyan egyszerüek és olyan nagyszer ű ek, hogy senki nem veszi észre a hétköznapjaiban.

17 Ne felejtsd:

18 A legértékesebb dolgokat nem lehet megvenni vagy ember által el ő állítani. A Világ Csodája Benned van! Váljon a hasznodra, élj vele, és értékeld! Tedd magadévá és küld tovább ezt a felismerést. Legyen egy jó napod ! ford. spico


Letölteni ppt "A Világ 7 csodája… Egy napon a tanár megkérdezte a tanítványait, hogy összetudnának-e állítani egy listát, amir ő l úgy gondolják, hogy a világ 7 csodájának."

Hasonló előadás


Google Hirdetések