Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég."— Előadás másolata:

1 A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég indult 18 országban egyszerre ? Most itt a lehetősége, hogy az elsők közt legyen ! Ugye nem kell részleteznem mit jelet az elsők közt lenni egy új üzletben? Hozzon egy gyors döntést és lépjen még ma !!! Mit kell tennie ?? Keressen meg engem az elérhetőségeim egyikén és küldöm a regisztrációs linket ! Na de nézzük hogyan lesz Önnek is 500.000 Ft a számláján pár héten belül !!!!

2 Regisztráció után belekerül egy folyamatos pénzkereső rendszerbe ! A legtöbb ember úgy szeret pénzt keresni, hogy nem kell csinálni semmit !!! Sajnos ez így van! Viszont ha ÖN mindössze 2 személynek felajánlja az üzleti lehetőséget akkor Ők fognak dolgozni Ön helyett !!!!! !!! Ugye így már jól hangzik ??? Ők ketten fogják megkeresni Önnek az 500.000 Ft-ot !!!!

3 Hogyan ? Az lesz a feladatuk, hogy Ők ketten is regisztráljanak 2-2 személyt ! Ez esetben ha regisztrálták a 2-2 személyt ÖN kap minden regisztrált személy után 4x50$ vagyis kb 4x12.000 Ft-ot ! 48.000 Ft 50$ 50$ 50$ 50$

4 Na de mi történik ez után ! ÖN átkerül egy úgy nevezett „nagy” táblába ! A tábla automatikusan töltődik balról jobbra. És a következő üres helyre helyez el minket ! Amikor a 4. üres hely is betöltésre került kifizető státuszba kerül a legfelső személy !

5 A rendszer folyamatosan töltődik mivel a kezdő „kicsi” táblában folyamatosan mindig a felső személy megkapja a 4x50$ jutalékot és folyamatosan kerülnek át a „nagy” táblába! Amikor a „nagy” táblán lévő üres helyek betöltődnek akkor kifizető státuszba ér ÖN is! 4 x 500$ vagyis 2.000 $ az ÖN jutaléka ! 500 $ 500 $ 500 $ 500 $ Akár hogyan számoljuk, összesen a rendszer kitermel Önnek 2.200 $ ( Napi árfolyamon számlova 240 Ft/1$ ) 528.000 Ft

6 A körforgást bármikor újra és újra meg lehet ismételni !! Újra és újra meg lehet keresni a 2.200 $ !!!! Ahhoz, hogy aktív tag legyen természetesen rá kell áldoznia pár hétig 230 $ ! Ezzel az összeggel szerez Örök jogosultságot a jutalékok kifizetésére !


Letölteni ppt "A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég."

Hasonló előadás


Google Hirdetések