Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Sportos fiatalok Mik a legelterjedtebb sportok a fiatalok körében? Foci Kosárlabda Baseball BMX Gördeszka.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Sportos fiatalok Mik a legelterjedtebb sportok a fiatalok körében? Foci Kosárlabda Baseball BMX Gördeszka."— Előadás másolata:

1

2 Sportos fiatalok Mik a legelterjedtebb sportok a fiatalok körében? Foci Kosárlabda Baseball BMX Gördeszka

3 Táplálkozás Helyes:Helytelen:

4 Szenvedélyek Helyes:

5 Zenei stílusok StílusElőadó KlasszikusWolfgang Amadeus Mozart JazzLouis Armstrong PopPunnany Massif, 1D, BTR RockTankcsapda PunkRózsaszín pitbull MetalAC/ DC ElectroDavid Guetta EmoTokio Hotel DubstepSkrilex

6 Iskolai élet A tinik utálnak iskolában járni. Vannak iskolák ahol az egyenruha kötelező. Legtöbb gyereknek a kedvenc tantárgya a testnevelés. A szünetekben sokat beszélgetnek. Tiszteletlenek a tanárokkal.

7 Szerelem Az első szerelmek színhelye az iskola. Megnő az érdeklődés a nemek között. Tini korban csattannak el az első csókok. Vannak akik a saját nemükhöz vonzódnak. Mostanában nagy divat ha valaki biszexuális.

8 Testi változások Fiúk: Váll kiszélesedése Test izmosodása Testük megnyúlik Szőrzet megjelenése Hangjuk mutálni kezd Lányok: Csípő kiszélesedik Külsőjükre többet adnak Arcuk változik Testük nőiesedni kezd Komolyabbak lesznek

9 Köszönjük a figyelmet! Készítette: Polgár Fanni és Horváth Dóra 7.b A 3 hetes project címe:Más lettem? Más lettem! E project keretei között készült ez a bemutató melyben megmutattuk, hogy más országokban a velünk egyidős fiatalok hogyan élnek, mit csinálnak szabadidejükben és hétköznapjaikban.


Letölteni ppt "Sportos fiatalok Mik a legelterjedtebb sportok a fiatalok körében? Foci Kosárlabda Baseball BMX Gördeszka."

Hasonló előadás


Google Hirdetések