Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)"— Előadás másolata:

1 MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)
Piac és Profit konferenciasorozat 2015 Dr. Fórián István Stratégiai igazgató SKC Consulting

2 Gazdasági környezet, a hazai KKV-k lehetőségei
A Magyar Kormány a gazdaságélénkítés és az exportösztönzés jegyében a hazánkban letelepedett, termék előállítással foglalkozó 53 multinacionális vállalattal „Stratégiai Együttműködési Megállapodást” írt alá. E megállapodások egyik sarkalatos pontja az, hogy a nemzetközi nagyvállalatok törekedjenek beszállítói hálózatuk bővítésére minél több hazai kis- és középvállalat bevonásával.

3 A MENTOR Nemzeti Beszállítói Program célja
Cégre szabott fejlesztő tréningek, továbbképzések és tanácsadások a már beszállító TIER 2, TIER 3,…KKV-k számára beszállítói kompetenciáik és verseny-képességük fokozására. E-Learning - Beszállítói kézikönyv a beszállítóvá válni szándékozó KKV-k számára Web - alapú formában. Tematikus konferenciák, workshopok, a beszállítóvá váláshoz szükséges ismeretek személyes átadására az ország minden nagyvárosában. Forrás allokáció, pályázati tanácsadás a KKV-k fejlesztő tevékenysége (K+F+I) és beruházásai biztosítására

4 A Programban együttműködő partnerek
Magyar Kereskedelmi és Ipar Kamara (MKIK), amely a regionális szervezetein keresztül mozgósítja a vállalakozásokat, és aktív részese a programoknak. Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., mint a hazai vállalkozások fejlesztésének egyik kulcsszereplője, a külpiacra jutás támogatója. EXIM Bank a KKV-k külpiaci megjelenéséhez pénzügyi konstrukciók biztosítása. SKC –Consulting biztosítja a tanácsadások, tréningek és web alapú szakmai anyagokat, szervezi a konferenciák, workshopok szakmai részét.

5 Köszönjük Megtisztelő figyelmüket

6 Külpiacra jutás: a növekedés kulcsa
SKC Trade House Kft. Az ötlettől a sikerig a külpiacokon is Piac és Profit konferenciasorozat 2015

7 I. A külpiaci pályázaton indulás sarokpontjai
valós elkötelezettség saját erőforrások bevonása export érett termék/szolgáltatás

8 II. Aktuális pályázatok
Legközelebbi pályázat: GINOP, április További kilátások: szektoronkénti pályázatok LAST MINUTE beadás: GOP H2020-ban gondolkodó szoftverfejlesztők számára Határidő: február 27.

9 III. SKC Trade House, az exportpiacok specialistája
Szakértelem saját vietnami iroda és raktár nemzetközi tanácsadói hálózat Teljes körű szolgáltatás forrásbevonás tanácsadás logisztika kivitelezés

10 Várjuk irodánkban személyes konzultációra!
Elérhetőségünk SKC központi iroda: Duna Towers 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. Web: Köszönjük a figyelmet! Várjuk irodánkban személyes konzultációra!


Letölteni ppt "MENTOR Nemzeti Beszállítói Program (előkészítés alatt)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések