Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást."— Előadás másolata:

1

2 Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást egy kattintásra, amire csak kíváncsi vagy. Nálunk megírhatod házi- dolgozatod mi segítünk benne, ha már az álláskeresők körébe tartozol megírjuk az önéletrajzod és állás keresésében is a segítségedre leszünk. Biztos vannak olyan tehetséges fiatalok akik szeretnének bemutatkozni, hogy a város ahol élnek megismerje, aki kiválóan tud rajzolni, hallgathatóan énekelni, élvezhetően szavalni, nagyon szeret fotózni és gyűjteményét szeretné bemutatni vagy csak keresed, hogy miben lehetsz a jó. Nos!! Lépj be hozzánk és mi felkarolva téged és tehetségedet megmutatunk a nagyvilágnak!

3 Miért jött létre: Az IITI 14 éve létezik Dunaújvárosban. Létrehozásától kezdve a legfontosabb, hogy: Az ifjú korosztály szabadidős tevékenységének hasznos eltöltésében részt vegyünk és számukra kedvező programokat kínáljunk, iskolák egymás közötti kommunikációs csatorna kiépítése, intézmények programjainak eljuttatása a célcsoportnak, ifjú tehetségek felkarolása, ifjúsági közösségek létrehozás és utógondozása, A Városi Diákönkormányzat irányítása, céljaik megvalósítása,

4 Rendezvények képekben...

5 Megtalálsz minket a neten web: iiti.dds.hu vagy a facebook-on https://www.facebook.com/pages/IITI-Dunaújváros-ahogy- szeretnénk

6 Városi Diákönkormányzat Vezető: Kereszturiné Haász Marianna 2014/2015 tanév diákpolgármestere...

7 Várható irodai programok és tanácsadások

8 Pályázatok

9 Szolgáltatások: Ingyenes internethasználat (30 perc), szkennelés, kedvezményes nyomtatás, fénymásolás Ifjúsági klubok működtetése, fiatal tehetségek felfedezése, ifjúsági programok szervezése Ingyenes tanácsadásaink: pszichológiai tanácsadás pályaorientációs tanácsadás Nyitva tartás: hétköznap 10 óra és 16 óra között. Megtalálsz az MMK épületében a 110- es teremben.

10 Elérhetőség Cím: MMK Dunaújváros, Apáczai Cs. J. u. 11. I. emelet 110-es terem Tel: 06 70/6680-584 E-mail: iiti.info@gmail.comiiti.info@gmail.com Web: iiti.dds.hu

11 Köszönöm a figyelmedet!


Letölteni ppt "Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást."

Hasonló előadás


Google Hirdetések