Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy."— Előadás másolata:

1 Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy gazdára találjanak! Nekem is így sikerült! Lehet, hogy épp a Te segítségeddel! A

2 Kedves Állatbarát! A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány az élőlények kiszolgáltatottságát látva 2004. óta próbál segíteni a bajbajutott állatokon. Ez idő alatt több, mint 320 kutyát fogadtunk be és juttattunk szerető gazdához. Ne feledd, a felelőtlen emberek miatt utcán kóborló, üldözött, kitaszított kutyák nem maguk választották a sorsukat! Nekik is joguk van az élethez. Segítsünk hát nekik, hogy végleges otthonra leljenek! A következőkben az alapítványunk gondozásában lévő, gazdátlan kutyák közül mutatunk be néhányat, akik - saját állatotthon híján - ideiglenes örökbefogadóknál, illetve panziókban várják új gazdájuk jelentkezését! Együtt talán megmenthetjük őket is!

3 PALKÓ egy hétvégi telken született 4 testvérével. Tüneményes 3 hónapos fiúcska, gurul ide-oda egész nap, élvezi a gondoskodást, naphosszat játszana. Alig várja, hogy csak vele foglalkozzanak. Egy felelősségteljes, szerető gazdiról álmodozik!

4 POLLY 5 hónapos, németjuhász keverék szuka kutyus. Intelligens, jól tanítható, kecses mozgású, mozgékony, kertbe való kis ház ő rz ő palánta. Nem túl temperamentumos, inkább kiegyensúlyozott, megfontolt. Kedves, bújós, örül a társaságnak, emellett jó jelz ő is. Egyedüli kutyának, vagy nála valamivel id ő sebb kutya mellé ajánljuk!

5 PAJTI 1 év körüli, nagyon jó felépítésű, erősen labrador jellegű, ivartalanított keverék kan kutya. Nagyon barátságos, szelíd, jó természetű kutya, az ember közelében szeret lenni. Szeretnénk végre boldognak látni egy olyan családban, ahol beengedik a lakásba, egyúttal biztosítják számára a futkározás lehetőségét!

6 BUNDY Hét testvérével együtt altatás elől mentettük meg. A család kutyája leellett egy farakás mögé, a „gazdák” ezzel mit sem törődtek. Közülük már csak ez az 5 hónapos, nyugodt fiúcska vár gazdira. Nagy macivá fog cseperedni, aki simogatásra, kertre, végleges otthonra vágyik.

7 PICI 4 éves ivartalanított tacskó szuka. Megszokott kanapéjáról a gazdája halála miatt került hozzánk. Mindenkivel kedves, kutyákkal is jól kijön. Elsősorban lakásba ajánljuk, vagy kertes házba bejárással. Nagyon igényli a szeretetet!!!

8 ALI 6 év körüli tacskó keverék kan. Az úton találták elütve, már szépen felépült, bár jobb első lába soha nem lesz a régi. Az ismerőseivel kedves, idegenekkel azonban tartózkodó. Lakásban is szívesen élne, nem ugatós, de gyerekek mellé nem ajánljuk! Meleg, szeretetteljes otthont keres!

9 LILLY 3 éves, szelíd, jóindulatú, ivartalanított szuka. Szeret rohangálni a kertben, de leginkább a szeretett gazdi mellett érzi magát biztonságban, akinek szinte mindig a nyomában van. Ideális társ egy sokat otthon tartózkodó gazdi számára!

10 ALEX Gyönyörű 1 éves németjuhász keverék, ivartalanított kan. Szépen megy pórázon, nagy mozgásigényű, naponta legalább 2x1 órát kell sétáltatni! Kiváló házőrző, imádja, ha feladatot kap és teljesíthet. Olyan helyet keresünk neki, ahol kutyatársként bánnak vele, és nem „riasztóberendezésnek” használják.

11 SZETTI 11 hónapos angol szetter jellegű, ivartalanított szuka kutya. Imádja a gyerekeket, a kényeztetést, ideális családi kedvenc tele szeretettel, játékossággal. Végtelenül emberközpontú, szeretetre éhes, sok törődést igényel! Nagyon szeretné közelgő 1 éves szülinapját már családban ünnepelni! Mi drukkolunk neki!

12 FOLTI 9 hónap körüli, tanulékony, mozgékony, trikolór kan kutya. Ideális családi kedvenc, mindemellett jó házőrző. Mielőbb szüksége lenne egy végleges otthonra, ahol egyedül, vagy másodmagával ő lehet ”A KUTYA”, ahol elég figyelem, törődés, szeretet jut a számára.

13 BUBI Folti tesója, 9 hónap körüli, mutatós, jó kiállású, apricot színű, közepes méretű, keverék kan kutya. Jó házőrző, játékos, kedves, emberszerető kutya. Szeretnénk találni számára egy igazi kertes otthont, ahol többé nem kell fölöslegesnek éreznie magát.

14 LOLKA 2,5 éves dobermann küllemű, ivartalanított keverék szuka. Érzékeny, jólelkű, eleinte visszahúzódó, de hamar barátságos, hűséges lakótárssá válik. Lakásba is ajánlható, jól kijön más kutyákkal. A házőrzés nem az erőssége, de a családját biztosan védelmezi majd!

15 BOLKA 2,5 éves ivartalanított szuka. Embercentrikus, nyugodt, kiegyensúlyozott. Más kutyákkal tartózkodó, cicákkal kijön. Szereti és igényli a sétáltatást, pórázon nem húz. Szívesen élne egyedüli kutyaként vagy kiegyensúlyozott kan mellett, akár lakásban is, rendszeres sétáltatással. A házőrzés amúgy sem az erőssége.

16 CIMBI 2 éves ivartalanított kan kutyus, igazi falusi keverék. Tud tüneményes lenni, a gyönyörű gomb szemeivel esdeklően tud nézni, meg is tud sértődni, tud szökni. Fiatal, sportos embereknek ajánljuk őt (megmászhatatlan kerítéssel), akik minden nap mozgatják, hétvégén pedig kirándulnak vele. Gyerekekkel, kutyákkal jól kijön, de (enyhén szólva) nem macskabarát! Viszont jó házőrző!

17 MONI 1 év körüli kopó keverék, ivartalanított szuka. Mozgékony, eleven, mindene a séta. Érzékenysége és intelligenciája miatt fokozottan igényli a tanítást, törődést. Jó jelző, érdemes rá odafigyelni, ha ugat. A gyerekeket valósággal imádja, bárkinek jó szívvel ajánljuk, aki sok időt tud vele foglalkozni! Százszorosan viszonozza a szeretetet, mert CSUPA-CSUPA-CSUPA SZÍV!

18 MAZSI 9 hónapos, kisebb német juhász jellegű, ivartalanított keverék kan. Barátságos, játékos, könnyen nevelhető, és jó jelzőkutya. Rettentően igényli más kutyák társaságát, szereti a gyerekeket és a cicákat, de nem viseli jól a bezártságot, ezért kertes házba ajánljuk lakásba való bejárással. Igazán szerencsés az, aki őt választja!

19 KHÁN 4 éves németjuhász-collie keverék ivartalanított kan kutya. Szereti a gyerekeket, alkalmazkodó, és jó jelző. Nyugodt szuka mellé ajánljuk! Khán azt a türelmes, jó szándékú embert keresi, aki időt szán arra, hogy összebarátkozzanak. Aki finom falatokkal, játékkal a zsebében néhányszor meglátogatja, elviszi sétálni, játszik vele, mielőtt hazaviszi. Aki elnyeri a bizalmát, megtapasztalhatja, milyen is az igazi kutyahűség!

20 SZISZI 11 hónapos staffi keverék szuka, fajtát ismerő és szerető gazdit keres!!! Nagyon kedves, barátságos, játékos. Olyan otthont keresünk a számára, ahol őrizheti a házat, a következetes nevelés, tanítás mellett sok-sok szeretetet is kap. Ivartalanítva adjuk örökbe!

21 GOLDY 1 év körüli, középméretű, golden retriever keverék kan. Nagyon leromlott állapotban találtuk az utcán, jártányi ereje sem volt. Mindenért hálás, simogatásra éhes, jó természetű kutya. Mindenkit kedvel, aki nem bántja őt. A gyerekeket szereti, szépen sétál pórázon. Ideális kutya lenne egy sportos, kirándulós családban, ahol családtagként szeretik.

22 Szűkösen vagyunk, de meghúzzuk magunkat! A szereteten sokan osztozunk, de nem zúgolódunk! Átmeneti szállás ez, ebben BÍZUNK! Régóta így élünk, de REMÉNYKEDÜNK! a Mancs-Rancs Alapítvány árva kutyái

23 A Mancs-Rancs Állatmentő Alapítvány célja egy kulturált kutya-otthon létrehozása, ahol a kóbor, gazdátlan kutyák testi-lelki rehabilitációja folyhat, amíg megfelelő gazdát keresünk a számukra. Szeretnénk a munkánkkal elősegíteni, hogy a modern társadalom tagjait is áthassa az élet mindenekfölött való tisztelete, természeti környezetünk értékeinek a megóvása. Ezért arra kérünk, ajánld fel adód 1%-át a Mancs-Rancs Állatmentő Alapítványnak, hogy a munkánkat folytathassuk. Az adószámunk, amelyet fel kell tüntetned a nyilatkozaton: 18705645-1-13

24 06(30)311-9701, 06(30)267-3801 www.mancsrancs.hu eva.sterk@mancsrancs.hu Biatorbágy és Vidéke Takarékszövetkezet 64500065-16660483 A megmentett állatok nevében köszönjük a támogatásodat! Sterk Éva A bemutató 2008.03.24-én készült e-mail-es terjesztésre!


Letölteni ppt "Adj esélyt a gazdátlan kutyáknak! Kérlek, nézd meg aktuális védenceinket, és küldd tovább a bemutatónkat az ismerőseidnek, ezzel esélyt adsz arra, hogy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések