Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A nano méret: 1 nm = 10 -9 méter 1 µm = 10 -6 méter 1 mm = 10 -3 méter A DNS spirál hídja 2 nm A nanoeffektor kb. 2 nm energiáról A nano méretosztályban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A nano méret: 1 nm = 10 -9 méter 1 µm = 10 -6 méter 1 mm = 10 -3 méter A DNS spirál hídja 2 nm A nanoeffektor kb. 2 nm energiáról A nano méretosztályban."— Előadás másolata:

1

2 A nano méret: 1 nm = 10 -9 méter 1 µm = 10 -6 méter 1 mm = 10 -3 méter A DNS spirál hídja 2 nm A nanoeffektor kb. 2 nm energiáról A nano méretosztályban sokkal inkább beszélünk energiáról, mint anyagról.

3 M I N D E N E N E R G I A MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG

4 Morfikus mező: Egy morfikus egységben és körülötte található mező, amelyben összetett szinten szerveződik a mezőre jellemző szerkezet és működési minta. Morfikus egység: Olyan szervezeti egységek, mint például az atomok, molekulák, kristályok, sejtek, növények, állatok, az emberi test különböző ösztönös viselkedési minták, társadalmi csoportok, kulturális elemek, ökoszisztémák, bolygók, bolygórendszerek vagy galaxisok. A morfikus egységek az egységeken belüli egységek hierarchiájára épülnek: pl. az emberi test szerv rendszerekből, a szervrendszerek szervekből, a szervek szövetekből, a szövetek pedig sejtekből épülnek fel. A sejt az összes ismert élő organizmus szerkezeti és funkcionális építő eleme. Ez a legkisebb egység, amelyet még a természetben élő névvel illetnek DE HOGYAN?

5 Csak két dologban hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi sem. Ha változtatsz szemléleteden, és ahelyett hogy azon gondolkodnál mi az ami nem lehetséges, azon kezdesz el gondolkodni, hogy mi lehetséges, akkor rájössz, hogy folyamatosan váratlan, és csodálatos dolgok történnek veled.


Letölteni ppt "A nano méret: 1 nm = 10 -9 méter 1 µm = 10 -6 méter 1 mm = 10 -3 méter A DNS spirál hídja 2 nm A nanoeffektor kb. 2 nm energiáról A nano méretosztályban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések